En daar zijn we weer

RDJ134 20 november 2019 om 01:26 uur

Het zal je vast en zeker niet zijn ontgaan dat we bijna meer dan een week offline zijn geweest met deze en onze zuster website. Dit was de tweede grote downtime die we dit jaar hebben mogen ervaren. Dit komt door dat we alweer tien jaar bij een hele goedkope hosting zitten die tot vier jaar geleden nooit voor enige problemen zorgde. Na de storing in april beloofde ik dat we op zoek zouden gaan naar een nieuwe hosting, alleen is dit makkelijker gezegd dan gedaan omdat deze aan een aantal eisen voor ons moet voldoen en is het heel erg moeilijk om een juiste hosting voor een juiste prijs te vinden, want Eigenwereld is geen commerciële website en leggen we er in principe geld op toe.

We zijn nu al maanden op zoek en willen dit uiteraard voorzichtig doen aangezien deze dingen per jaar worden betaalt en we dadelijk niet slecht af willen zijn. Helaas komen downtimes zo nu en dan voor en bezorgen mij en Radical (bij wie ik dan weer ga lopen huilen als een kleine bitch) veel stress aangezien we allemaal willen dat het perfect draait en mijn OCD gaat overdrive als iets niet werkt en ook een aantal recensies zijn hier door blijven liggen. De website lijkt op dit moment te functioneren met een kleine vertraging en zijn er nog wat dingen achter de schermen die gedaan moeten worden.

Aan de andere kant was de vrije tijd ook een beetje lekker, want ik heb mijn Jtag Xbox 360 (waar ik helemaal niks meer mee doen en alleen gebruikte om screenshots te maken wat de Xbox one nu ook kan) geupdated en dat ging ook niet helemaal geplanned en heb ik nog een aantal dingen geupdated en series gekeken.

Maar goed we zijn er weer en er komen nog vier recensies aan voor het einde van de maand. Dus let's fookin do this

Reageer