Tom Clancy's: The Division 2 Update komt op 10 december in kerstsfeer

RDJ134 5 december 2019 om 20:41 uur

Goed nieuws voor de enkele zoals mijzelf die nog Tom Clancy's The Division spelen, want deze game heeft een behoorlijke leegloop. Wat onterecht is aangezien het een hele vette titel is. Anyway, 10 december aanstaande komt er de 6.1 update aan en deze krijgt gelijk een kerst event. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht.


Tom Clancy's The Division 2 introduceert op 10 december een gratis, feestelijk in-game event genaamd Situation: Snowball. Gelijktijdig met de lancering van dit evenement is Titel Update 6.1 beschikbaar, die onder andere een bètaversie van de nieuwe Hardcore Modus naar de game brengt.Tijdens Situation: Snowball sluipen Washington D.C.'s meest geniepige vijanden door de straten met knalrode kerstmutsen op. Wanneer spelers deze vijanden neerhalen, ontvangen zij een exclusief wapen met als munitie - jawel - sneeuwballen. Daarnaast voegt dit event de Silent Night Apparel Cache toe met daarin 35 nieuwe, unieke items om te verzamelen. Elke speler ontvangt tijdens het event één gratis sleutel om een kist te openen en spelers met de Year One Pass ontvangen er zelfs vier. Alle sleutels zijn geldig tot het einde van het tijdelijke event. Als klap op de vuurpijl ontvangt elke speler tussen 10 december en 7 januari sowieso zijn of haar eigen kerstmuts om de feestdagen in-game in stijl door te komen.

Titel Update 6.1 brengt een bètaversie van de nieuwe Hardcore Modus naar de game. In deze nieuwe modus is de dood permanent, waardoor spelers alles op alles moeten zetten om Washington D.C. te bevrijden van al haar vijanden. Tactiek, communicatie en de juiste coöp-partners betekenen hier het verschil tussen leven en dood.Reageer