Tom Clancy's: The Division 2 - War Lords of New York media en informatie

RDJ134 12 februari 2020 om 01:05 uur

Tom Clancy's: The Division 2 (recensie) is nog altijd een erg leuke game die alleen wat ingekakt is en veel gamers alweer weg zijn. Maar morgen komt er nieuwe content voor de season pass houders (Episode 3 - Coney Island: The Hunt) uit, die een week later voor iedereen beschikbaar is. Deze brengt een heel nieuw verhaal en nieuwe spullen als wapens en gears. Maar de grote verrassing was de War Lords of New York aankondiging die op 3 maart verschijnt en zal 30 euro gaan kosten maar inclusief een deal met de game zelf zal zijn. Er komen veel veranderingen aan en de hoe en wat kan je nu allemaal hieronder lezen en horen. Dus ram op play en check it!


GAMEPLAYVERBETERINGEN

RPG-veranderingen waardoor spelers hun uitrusting beter kunnen zien en beheren.
Veranderingen aan het stroomlijnen van uitrusting waardoor spelers gemakkelijker hun perfecte build kunnen samenstellen.
Dark Zones worden opgefrist en keren terug naar een eenvoudiger Rogue-systeem.
· NIEUWE LEVEL CAP

Met de uitbreiding Warlords of New York stijgt de level cap van 30 naar 40, maar daar blijft het niet bij. De nieuwe content introduceert een oneindig progressiesysteem, het SHD-niveau en vier nieuwe vaardigheden die tijdens de game kunnen worden gebruikt. Eigenaren van de uitbreiding krijgen daarnaast toegang tot nieuwe uitrusting en wapens.

· SEIZOENEN, LEAGUES EN GLOBAL EVENTS

Warlords of New York introduceert ook een nieuwe post-launch filosofie: Seizoenen - een drie maanden durend endgame event met een nieuwe vijand en netwerk om op te sporen. Deze worden regelmatig toegevoegd aan de game, elk met hun eigen verhaal en unieke beloningen. Het eerste seizoen begint een week na de lancering van Warlords of New York. Naast de seizoensgebonden manhunt, biedt Seizoenen nieuwe in-game activiteiten, genaamd Leagues. Leagues zijn een reeks uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloningen te verdienen. Global events, tijdgebonden in-game activiteiten, keren ook terug, waarbij spelers worden beloond door specifieke opdrachten te voltooien. Voor spelers die graag extra beloningen verzamelen, is er ook nog de Season Pass.

Voor spelers die Tom Clancy's The Division 2 reeds bezitten, is Warlords of New York los verkrijgbaar. Nieuwe spelers hebben de keuze uit meerdere edities met Warlords of New York inbegrepen. Om te genieten van de content van Warlords of New York moeten spelers level 30 zijn en World Tier 5 hebben bereikt. Nieuwe spelers kunnen echter kiezen voor een level 30 boost om meteen de actie in te duiken.Reageer