Tom Clancy's Rainbow Six Siege – Void Edge - Gameplay & Tips

RDJ134 16 februari 2020 om 17:43 uur

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is alweer vijf jaar verkrijgbaar en heeft operators van over de gehele wereld, alleen miste veel Nederlandse games een karakter uit ons eigen land. Deze komt er aan en heeft de naam Lana gekregen. In het onderstaande persbericht krijg je meer over haar achtergrond te lezen en in de video kan je haar aan het werk zien.


De Nederlandse aanvaller Iana studeerde systeemtechnieken en was erg goed in topografische software. Door haar kennis kan zij een holografische weergave van zichzelf genereren die ze met haar Gemini Replicator kan besturen. Wanneer Iana haar hologram activeert, heeft zij er meteen controle over. Het hologram kan bewegen en maakt dezelfde geluiden als Iana, maar kan niet schieten, geen melee-aanvallen uitvoeren en geen secundaire gadgets gebruiken.

Oryx is de onofficiële bevelhebber in het fort van Kaid (een eerdere Operator). Hij handhaaft dit fort tijdens Kaid's afwezigheid en is zijn vertrouwde adviseur. Oryx is een zwaar getrainde Operator die geen gadgets heeft, maar gebruikmaakt van zijn Remah Dash. Door zijn snelheid kan hij gemakkelijk roamen en korte afstanden afleggen met ongekende snelheid. Zijn Remah Dash kan ook worden gebruikt om tegenstanders neer te beuken of door breekbare muren te rennen, maar hierdoor verliest Oryx wel een deel van zijn health. Tot slot is Oryx ook in staat om omhoog te klimmen via open hatches, waardoor hij een aanzienlijk tactisch voordeel heeft ten opzichte van zijn tegenstanders.

Met de twee nieuwe Operators gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Oregon. Zo is de kelder flink uitgebreid en zijn de zolder en kantoortoren tevens voorzien van meer speelbare ruimtes en mogelijkheden. Verder zijn er nog tal van veranderingen te vinden door de gehele map, zodat de map beter aansluit op de huidige mogelijkheden van Tom Clancy's Rainbow Six Siege.


Overige game-updates bestaan onder andere uit:

Aanpassingen aan het mechanisme voor breekbare oppervlakken
Veranderingen in de spawnlocaties voor drones van aanvallers
Vernieuwde spelershub
Aanpassingen voor Lesion en Twitch
Toevoeging van Lara Croft Ash Elite set op 15 februari

Reageer