29 juli aanstaande is er een Online Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 OST Event

RDJ134 24 juli 2020 om 01:46 uur

Tony Hawk 1 & 2 keert op 4 september terug in een HD remaster waar de fans al decennia lang op zitten te wachten. Want de eerste twee games waren briljant door de gameplay en zijn muziek die een mix was van punk, Hip Hop en metal wat toen der tijd in harmonie leefde. Veel van de tracks komen terug in de nieuwe games, maar ook wat nieuwe die de plekken opvullen van enkele titels die weer moeilijk doen met copyright en andere shit.

Maar 29 juli aanstaande is er een online concert event van Activision die samenwerken met Noisey in een live stream die om 00:00 begint en een aantal grote namen voor je klaar hebben staan. Hoe en wat kan je hier onder lezen. Ik heb er zin in, dus aanwezig.


De nieuwe soundtrack van Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 wordt op 29 juli om 00:00 uur onthult tijdens het online THPS + Noisey Concert-evenement. Tijdens de stream geven enkele van de grootste opkomende talenten, die met hun muziek op de soundtrack van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 staan, speciale optredens:

CHAII
Merkules
Machine Gun Kelly
Rough Francis
Tijdens de stream worden meer details onthuld over de nieuwe muziek die naar de game zal komen.



Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 is vanaf 4 september 2020 wereldwijd beschikbaar als standaard editie, digital deluxe editie met unieke content en in-game gear en een collector's edition met limited-edition Birdhouse-deck. Ga voor meer informatie over Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 naar www.tonyhawkthegame.com.

Reageer