Gotham Knights Premiere trailer & Gameplay Demo

RDJ134 23 augustus 2020 om 00:46 uur

Gotham Knights is een nieuwe video game die zich in het Batman universum afspeelt en waarbij de diverse karakters uit zijn omgeving hun steentje bij dragen in de strijd tegen de criminaliteit en super villains die de straten van Gotham onveilig maken. Gisteren verschenen er twee video's van de game die in 2021 uit zal komen en ik moet je zeggen het heeft me aandacht getrokken en staat op mijn radar.


Gotham Knights vertelt een origineel verhaal dat zich afspeelt in DC's Batman Universe in een dynamische en interactieve Gotham City, waar een explosieve schurk de straten onveilig maakt. Met de Belfry als basis van waar ze opereren, worden in dit nieuwe tijdperk vol superhelden mysteries opgelost uit de zwartste bladzijden van de stad en worden er beruchte schurken verslagen tijdens meeslepende confrontaties. Spelers moeten Gotham redden van de ondergang en zichzelf opnieuw uitvinden als hun eigen versie van de Dark Knight.

Fans kunnen Gotham Knights alleen spelen of met een ander in een online coöp-omgeving. De game zal in 2021 beschikbaar zijn voor PlayStation®5, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-reeks (inclusief de Xbox Series X en de Xbox One X) en PC.





Reageer