NieR Replicant ver.1.22474487139 heeft een release datum

RDJ134 24 september 2020 om 19:17 uur

NieR Replicant ver.1.22474487139 is een 'hervertelling' (lees remaster) van het uit 2010 stammende NieR:Automata die zeer geliefd is bij veel gamers, die het verhaal verteld van een broer die zijn zusje wilt genezen van een dodelijk virus. Deze game zal op 23 april 2021 verschijnen en komt in verschillende vormen en pre-order bonussen, zoals je hier onder kan zien. Voor meer informatie moet je hier op [url=https://nier.square-enix-games.com/en-us/]deze website[/ur] zijn.White Snow Edition

 • “Lunar Tear” Collector's Box

 • Steelbook® Case - Een metalen hoes met prachtig artwork van Illustrator Koda Kazuma.
  Pins-set - Grimoire Weiss-, Grimoire Noir-, en Grimoire Rubrum-pins, gepresenteerd in een speciale display-doos. Exclusief voor de White Snow Edition.

 • Script-set - Een set van zeven boeken met de content van het gesproken script van de game, exclusief voor de White Snow Edition. Verpakt in een speciale harde hoes met unieke cover-art van designer Akihiko Yoshida. Alleen in Engels verkrijgbaar.

 • Soundtrack CD-set - Een verzameling met twee discs - één disc met tracks van NieR Replicant ver.1.22474487139… die voor deze set een speciale edit hebben gekregen, en een tweede disc met speciale arrangementen van een selectie tracks, gecomponeerd door Keiichi Okabe, exclusief voor de White Snow Edition. De set wordt gepresenteerd in een premium, door Grimoire Weiss geïnspireerde verpakking.

  Pre-order Bonus:

 • PlayStation®4-systeem - Alle edities omvatten een exclusief dynamisch thema en avatar-set voor het PlayStation®4-systeem. Pre-orders krijgen ook een digitaal exemplaar van de mini-soundtrack met een sampling van songs van de White Snow Edition soundtrack-cd's.

 • Xbox One - Pre-orders krijgen ook een digitaal exemplaar van de mini-soundtrack met een sampling van songs van de White Snow Edition soundtrack-cd's.

 • Steam - Alle edities omvatten een speciale digitale wallpaper-verzameling. Pre-orders krijgen ook een digitaal exemplaar van de mini-soundtrack met een sampling van songs van de White Snow Edition soundtrack-cd's.

 • Reageer