Pre-order Assassin's Creed Valhalla en maak kans op een Vuurkorf

RDJ134 25 september 2020 om 15:25 uur

Op 10 november aanstaande zal Assassin's Creed Valhalla verkrijgbaar zijn voor de PC, current gen consoles, de PlayStation 5 en de Xbox Series S/X. Wie nu via deze website van Ubisoft de Assassin's Creed Valhalla Collector's Edition pre-order maakt automatisch kans op een onwijs coole vuurkorf. Hoe en wat kan je lezen op de net gegeven link en zien in de onderstaande video.





Wil jij kans maken op deze exclusieve Assassin's Creed Valhalla Collector's Edition? Het enige wat je hoeft te doen is de game te pre-orderen op de Ubisoft Store en je aan te melden onder aan deze pagina! Vikingen kwamen uit de ijzige woestenij van Noorwegen. Een koud land met weinig grondstoffen om te overleven. Dat is de reden waarom ze uit Noorwegen vertrokken, opzoek naar een nieuw leven, een nieuw huis voor henzelf en hun familie. Hoewel jij waarschijnlijk niet zoals Eivor uit het ijskoude Noorwegen afkomstig bent, heb jij ook vast behoefte aan wat warmte in het najaar. Hoe vet is het dat je jouw settlement kunt beginnen door deze vuurkorf in je tuin te zetten?

De Assassin's Creed Valhalla vuurkorf is gemaakt van massief staal. Met een hoogte van 110 centimeter zorgen de vlammen voor een aangename tempratuur wanneer je dit het hardst nodig hebt. Je eigen settlement begint met deze epische vuurkorf waarbij het Assassin's Creed logo in het donker mooi oplicht en je verzekerd bent van een ideale Vikingsfeer. Wil je kans maken op deze gelimiteerde Assassin's Creed Valhalla vuurkorf? Plaats dan je pre-order op de Ubisoft Store! Heb je al een pre-order geplaatst, dan hoef je je alleen nog maar aan te melden onder aan deze pagina!

Reageer