Tom Clancy's The Division 2 Resident Evil 25th Anniversary Event Trailer *UPDATE

RDJ134 22 januari 2021 om 01:03 uur

Hoewel ik de afgelopen maanden niet zoveel Tom Clancy's The DIvision 2 (recensie) mee heb gespeeld, boot ik nog steeds deze titel op om even te chillen en ik clan dutys hebt. Vanavond werd de onderstaande trailer vrij gegeven en daar in zien we dat er een tijdelijk evenement aan komt die op 2 februari begint en loopt tot 15 februari. Daar in komen diverse karakters uit de Resident Evil games naar The Division 2 wereld, waarom?? Dat is nog onduidelijk, maar dat het vet gaat worden is een ding dat zeker is. Dus ram op play en enjoy.

Update, het blijkt dus om een 'Apperal Event' te gaan, en worden er geen nieuwe modi toe gevoegd. Om mee te doen heb je wel de Warlords of New York (recensie) expansie hebben,


Tom Clancy's The Division 2 introduceert van 2 tot 15 februari een tijdelijk, gethematiseerd event om de 25e verjaardag van Resident Evil te vieren. Tijdens het event ontgrendelen Warlords of New York-Agents kisten die cosmetische Resident Evil-items bevatten.



Spelers krijgen de kans om 21 gloednieuwe cosmetische items te verdienen of aan te schaffen, om zo iconische outfits van verschillende Resident Evil-karakters samen te stellen. De beloningen bestaan uit:

  • Resident Evil outfit items
  • Wapenskins
  • Arm patches
  • Rugzaktrofeeën


    Om de start van het event te vieren, ontvangen alle Agents die inloggen tijdens het Resident Evil-event de Leon Kennedy's RPD driedelige outfit om hun verzameling te starten.




  • Reageer