Watch Dogs: Legion Multiplayer footage en release datum

RDJ134 23 februari 2021 om 00:11 uur

Op 9 maart zal Watch Dogs: Legion (recensie) een multplatyer mode krijgen die het mogelijk maakt om de game in co-op met andere te spelen. Sommige websites als IGN mochten dit al spelen en de beelden daar van kan je samen met een stukje uit het persbericht hier onder bekijken. Dus ram op play en check it.


De online gamemodus voor Watch Dogs Legion is beschikbaar voor alle spelers, als onderdeel van de gratis update op 9 maart, en bevat de volgende features:

 • Coöp in een open wereld: Spelers vormen een team met maximaal vier vrienden om samen Londen te verkennen, uitdagingen te voltooien en deel te nemen aan tal van missies.

 • Nieuwe coöp-missies voor twee tot vier spelers waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe coöp-mechanics. Spelers krijgen tevens de kans om het perfecte team te rekruteren en terug te vechten tegen de dreigingen die Londen in zijn greep houden.

 • Leader of the Pack is de eerste tactische coöp-missie voor vier spelers waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn om de missie tot een goed einde te brengen. Leader of the Pack bestaat uit vijf verhalende endgame missies en is bestemd voor spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging.

 • De eerste PvP-modus, Spiderbot Arena, waarin vier spelers bewapende spiderbots besturen en het tegen elkaar opnemen in een zeer intense free-for-all deathmatch.


  Door online activiteiten te voltooien verdienen spelers XP waarmee ze hun rang verhogen en beloningen vrijspelen, waaronder exclusieve cosmetics en invloedspunten om nieuwe personages te rekruteren of hun gadgets te upgraden.


  Spelers die de Season Pass aanschaffen krijgen vanaf 9 maart toegang tot twee unieke singleplayermissies:

 • Guardian Protocol: DedSec spoort een algoritme op dat AI in staat stelt menselijke beslissingen te negeren. Als ze het niet vinden, kan het worden gebruikt om bewapende drones te veranderen in autonome beulen.

 • Not in Our Name: Een geheime groep steelt DedSecs naam. Erger nog, ze stelen ook informatie zodat hun werkgever het kan gebruiken om hun slachtoffers te chanteren.

 • Reageer