Watch Dogs: Legion Multiplayer Release Trailer

RDJ134 9 maart 2021 om 20:56 uur

Watch Dogs: Legion (recensie) is nog altijd een hele toffe game waar in je het verzet leid in Engeland, en vandaag is er vandaag een multiplayer toegevoegd en deze komt in verschillende vormen. Denk hier bij aan verhaal missies, races en meer. Hoe dit allemaal zit kan je nu hier onder lezen en bekijken in de onderstaande video.


De online gamemodus voor Watch Dogs Legion bevat de volgende features:

Coöp in een open wereld: Spelers vormen een team met maximaal vier vrienden om samen Londen te verkennen, uitdagingen te voltooien en deel te nemen aan tal van missies.
Nieuwe coöp-missies voor twee tot vier spelers waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe coöp-mechanics. Spelers krijgen tevens de kans om het perfecte team te rekruteren en terug te vechten tegen de dreigingen die Londen in zijn greep houden.
De eerste PvP-modus, Spiderbot Arena, waarin vier spelers bewapende spiderbots besturen en het tegen elkaar opnemen in een zeer intense free-for-all deathmatch.


Spelers die de Season Pass aanschaffen krijgen vanaf vandaag toegang tot twee unieke singleplayermissies:

Guardian Protocol: DedSec spoort een algoritme op dat AI in staat stelt menselijke beslissingen te negeren. Als ze het niet vinden, kan het worden gebruikt om bewapende drones te veranderen in autonome beulen.
Not in Our Name: Een geheime groep steelt DedSecs naam. Erger nog, ze stelen ook informatie zodat hun werkgever het kan gebruiken om hun slachtoffers te chanteren.


Tot slot lanceert op 23 maart Leader of the Pack, de eerste tactische coöp-missie voor vier spelers waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn om de missie tot een goed einde te brengen. Na de lancering krijgt de online modus geregeld nieuwe gratis updates, waaronder Invasion PvP-modus, nieuwe coöp-missies, gratis personages en meer.



Reageer