EPOS H3 Hybrid Closed Acoustic Gaming Headset with Bluetooth

RDJ134 15 september 2021 om 00:43 uur

Headsets zijn een groot onderdeel van gamen (zeg maar gerust zeer belangrijk) en het straatbeeld. Dus hebben we vaak meedere headsets voor verschillende consoles, PC en voor buiten, maar de EPOS H3 Hybrid werkt op alles via Blu-tooth en kan zelfs meerdere geluidsbronnen tegelijk aan. Dit speeltje komt wel met een behoorlijke prijskaartje, namlijk 179 Euro, maar daar krijg je zo te zien wel wat voor terug. Meer informatie kan je hier vinden.

Voor gamers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen, biedt de H3 Hybrid verschillende functies om de kracht van audio te ontsluiten, waaronder:

 • Langdurige batterijduur met Bluetooth® - Eén keer opladen biedt tot 37 uur Bluetooth®-audio en tot 24 uur bij afspelen via een 3,5 mm-consolekabelverbinding. Dubbele connectiviteit (3.5 mm kabel en Bluetooth®) biedt tot 19 uur speeltijd.

 • Gelijktijdige Bluetooth®-verbinding voor audiomixing- Wanneer gekoppeld met een smartphone via Bluetooth®, kunnen spelers dankzij de gelijktijdige verbinding chatten met vrienden via hun favoriete third-party app, terwijl ze gamen op het platform van hun voorkeur via USB of 3,5 mm kabel. Dankzij de aparte intuïtieve volumeregeling kunnen spelers elke audiostream in evenwicht brengen.

 • Handige magnetisch afneembare microfoonarm - Gamers kunnen de microfoon gemakkelijk losmaken en weer bevestigen met een magnetische verbinding in de microfoonarm. Wanneer de microfoonarm is verwijderd, beschermt de afdekplaat de connectoren en behoudt de H3 Hybrid zijn slanke, naadloze uiterlijk.

 • Dubbele microfoons - De H3 Hybrid heeft een tweede microfoon in de oorschelp, waarmee gamers gesprekken kunnen beantwoorden wanneer ze de headset onderweg dragen zonder dat de microfoonarm aan de headset is bevestigd.

 • Meerdere verbindingsopties - De H3 Hybrid biedt meerdere verbindingsopties met de meegeleverde USB-kabel voor PC's, 3,5 mm kabels voor consoles en Bluetooth® voor mobiele apparaten.
  EPOS Gaming Suite - Wanneer de headset via USB op een PC is aangesloten, kunnen spelers de EPOS
 • Gaming Suite downloaden om 7.1 surround sound te ontgrendelen en audio- en microfoonvoorkeuren aan te passen.

  Gamen. Streamen. Kijken
  De H3 Hybrid garandeert gebruiksgemak op alle apparaten en in alle gebruikssituaties, zowel thuis als onderweg, en biedt veelzijdigheid voor alle type spelers.

 • Reageer