Discovery Tour: Viking Age Launch Trailer

RDJ134 20 oktober 2021 om 15:48 uur

Sinds Assassin's Creed Origins (recensie) brengt Ubisoft voor deze franchise ook de zogenaamde Discovery Tours uit per titel. Dit kan je zien als een hele coole interactieve geschiedenisles die je de nodige dingen leert over het tijdperk en de volkeren van je spel. Vandaag verscheen deze Discovery Tour voor Assassin's Creed Valhalla (recensie) en om je hier op te wijzen is er de onderstaande trailer verschenen. Als geschiedenis buff waardeer ik dit uiteraard heel erg, dus ga het checken!!


Met Discovery Tour: Viking Age duik je in een unieke interactieve ervaring waar je meer te weten komt over de geschiedenis, tradities en beroemde karakters van het Vikingtijdperk. Van Noorwegen tot Engeland en de mythologische Vikingrijken, word als nooit tevoren ondergedompeld in het dagelijkse leven van de Vikingen en Angelsaksen.

De Discovery Tour is een gratis update voor alle Assassin's Creed Valhalla-bezitters, nu verkrijgbaar.

De game is nu ook beschikbaar als een PC Standalone-versie en zal in 2022 op andere platforms verschijnen.

Discovery Tour: Viking Age verwent ook alle Assassin's Creed Valhalla-fans met onder andere 11 exclusieve beloningen die vrij te spelen zijn, 24 personages om mee op ontdekking te gaan en een exclusief kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Assassin's Creed Valhalla.



Reageer