Rainbow Six Extraction: Deep Dive Serie - Operators, Gadgets & React Tech

RDJ134 11 november 2021 om 18:56 uur

Eigenlijk had Tom Clancy's Rainbow Six Extraction al lang en breed uit moeten komen, maar is steeds verschoven. Maar vandaag is bekend geworden dat de game uit komt op *trommel geroffel* 20 januari 2022, en dan kan je ook gebruik maken van een Buddy Pass en dan kunnen vrienden voor twee weken gratis en voor niks mee spelen. Hoe en wat kan je nu hier onder lezen en zien.


Tom Clancy's Rainbow Six Extraction lanceert wereldwijd op 20 januari 2022 met een cross-play Buddy Pass-systeem, waardoor spelers gratis met hun vrienden spelen*. Ook is de game vanaf vandaag te pre-orderen voor de nieuwe, lagere prijs van vanaf €49,99 voor consoles en €39,99 voor Windows PC, onder andere via de Ubisoft Store. De game ondersteunt volledige cross-play, cross-save en cross-progressie op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, en Windows PC.

Elke speler die een eigen editie van Rainbow Six Extraction in bezit heeft, krijgt twee Buddy Pass-tokens. Met deze tokens nodigen spelers hun vrienden uit om tot 14 dagen gratis te spelen*. Gedurende deze 14 dagen wordt van alle spelers de voortgang opgeslagen, zodat ze verder gaan waar ze gebleven waren wanneer ze de volledige game bezitten. Alle pre-orders ontgrendelen daarnaast ook de Orbital Decay Cosmetic Bundle.

Iedereen die zowel Rainbow Six Siege als Rainbow Six Extraction speelt ontvangt de United Front-bundel. Deze bundel bevat in totaal vier exclusieve gear-sets, verdeeld over beide games, en ontgrendelt onmiddellijk de volledige selectie van 18 operators van Rainbow Six Extraction in Rainbow Six Siege**.



Reageer