Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Steunt Plant a Tree-initiatief

RDJ134 18 november 2021 om 18:44 uur

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is nu beter dan ooit, want door een aantal updates en zelfs nieuwe DLC is deze game beter dan ooit en raad ik je deze blindelings aan. Sterker ik heb de game 100% compleet met de Achievements en nog steeds keer ik er naar terug. Dit ga ik ook binnenkort doen, want het is mogelijk om in de virtuele wereld een steentje bij te dragen aan echte wereld. De reden hier voor is dat je een virtuele boom kan planten in de game en dan zal Ubisoft €0,15 schenken aan Plant a Tree en om je hier voor te motiveren krijg je zelf unieke content. Dus redenen genoeg om het even te doen.



Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint lanceert het Plant a Tree-initiatief vanaf vandaag tot en met 20 december, waarmee spelers actief deelnemen aan echte, wereldwijde herbebossing door een boom te planten in de game. Tijdens het initiatief schenkt Ubisoft voor elke geplante boom €0,15 (tot een maximum van €40.000)?aan Ecologi, een sociale onderneming die zich inzet voor het financieren van klimaatprojecten over de hele wereld.?

Spelers die raadsels over herbebossing op de Ghost Recon Breakpoint-website voltooien, ontdekken een locatie op Auroa waar een boom in de game kan worden geplant. Deze boom gaat daadwerkelijk groeien in de game en spelers?verdienen uitrusting in thema en de titel 'Gardener'. De geplante boom en beloningen blijven permanent in de game, zelfs nadat het evenement is afgelopen.?

Ook?is?een limited edition cosmetisch ghillie kostuum, Snow Woods Ghillie Bundle, inclusief capuchon, top en broek, in de in-game store beschikaar. Voor elke aankoop van een Snow Woods Ghilliebundel wordt €5 geschonken aan Ecologi, zonder maximum.?

Reageer