Killer Kamal - Vrije Wil (prod. Teemong)

RDJ134 1 december 2021 om 15:30 uur

Op dit moment wordt met deze zeer gekke tijden geschiedenis geschreven, want Corona en de bijna dystopische maatregelen en verdeling in de maatschappij die hier uit voortkomen zijn ongekend, net het geweld dat de overheid en de politie inzet (waar zelfs Amnesty International schande van spreekt) op zijn eigen burgers die worden neergeschoten, dingen die je normaal alleen hoort uit Oost-blok landen en dictaturen waar onze regering dan sancties opleggen. Mensen zijn het beu, boos en lijkt het of zo relaxed Nederland opeens een kruitvat die elk moment goed kan ontploffen.

Mensen die kritisch commentaar hebben op het falende Corona overheidsbeleid worden neergezet als wappies of complotdenkers en kan je de politie aan je deur verwachten voor een verhoor (en je nog net niet mee nemen naar kamer 101) omdat je een afwijkende mening hebt of anders denkt. Dit terwijl er niks strafbaars is gebeurd en je alleen anders (warrig of kritisch, ligt aan je perspectief) denkt, dit zijn enge dingen die je verwacht in films, video games of comics. Gooi hier totale controle (QR Code) en een om de hoek loerende vaccinatieplicht als sausje boven op en het lijkt of we in een alternatieve dimensie zijn belant. De Eindhovense rapper Killer Kamal die normaal altijd keiharde en grappige raps maakt, heeft hier ook een serieuze mening over en deze kan je nu hier onder beluisteren en deze man slaat de spreek woordelijke spijker op zijn kop.

Mijn mening doet er niet toe, denk gewoon goed na, check je informatie van goede betrouwbare bronnen en niet wazige links van Facebook of andere social media die wat roep toeteren of selectief knip en plak werk gebruiken. Maar wat ik wel altijd zeg is: Stel vragen bij alles en neem niks klakkeloos aan.Reageer