G-no - Oude Noorden [ALBUM] & G-no ft. CC - Dingen Gaan Sneller

RDJ134 29 december 2021 om 01:45 uur

De Rotterdams rapper G-no komt hier op Eigenwereld al sinds 2015 voorbij, want deze man is ongekend gemotiveerd en dropt al jaren non-stop tracks, albums en mixtapes online. Zijn kracht is in mijn mening zijn eerlijkheid over verdriet, boosheid, depressie en geluk waarbij zijn teksten erg diep gaan en voor mij enkele keren keihard aankwamen omdat ze de juiste emotie brachten. Daarom is het ook zo jammer dat hij niet de erkenning krijgt die hij verdiend, deze man is de top op eenzame hoogte en altijd een plezier om naar te luisteren.

Enkele weken geleden maakte hij bekend aan zijn derde album te werken met de titel Oude Noorden, die zijn voorlopig laatste album zal zijn. Wat begrijpelijk is, aangezien hij zoveel geeft en dat komt met een prijs en veel energie wat zijn tol eist. Ik hoop persoonlijk dat hij geniet van zijn sabbatical en gewoon lekker zijn tijd pakt en geniet van het leven. Hij heeft zijn leven veranderd en zijn geloof met bijkomend balans gevonden en ik gun hem alle geluk en liefde. Bedankt voor alles wat je de afgelopen jaren hebt gegeven aan je fans en achterban, echt herkend echt.

Het Oude Noorden is te vinden op de volgende streaminsdiensten, en ook de track Dingen Gaan Sneller is uitgekomen en beide kan je hier onder beluisteren.

  • Spotify
  • Deezer
  • Appel Music





  • Reageer