Vanavond op TV / 8 april

Radical 8 april 2010 om 17:26 uur

De dag is toch nog tot een mooi einde gekomen, want na de verwachtingen en de grijze lucht van vanochtend had ik weinig hoop op een zonnetje te zien. Toch is die er overal wel gekomen en om de avond ook goed door te kunnen komen hebben we twee leuke films gevonden die op tv worden uitgezonden vanavond.

1: De eerste is The Peacemaker (1997) op Veronica vanaf 20.30 uur met daarin de bekende George Clooney. Zelfs als je geen films kijkt zie je deze Espresso-man vaak voorbij komen. Verder speelt hier Nicole Kidman nog een aparte rol, want ze speelt een heuse actieheldin.



2: De tweede en laatste film is er één voor de late avond, want om 23.00 uur begint op wederom Veronica de film Jay and Silent Bob Strike Back (2001). Jay en Silent Bob zijn twee stoners/dealers die in bijna elke film van Kevin Smith te zien waren en zijn verheven tot echte culthelden. Deze hebben vervolgens een eigen film gekregen in 2001 en die wordt vanavond dus uitgezonden vol seks, wiet, nerdgrappen en Eliza Dushku (Faith in Buffy) en vandaar dus de begintijd.

Reageer