Nieuwe releases op Prime Video in februari 2023

RDJ134 2 februari 2023 om 00:00 uur

Amazon Prime is één van de vele streamings diensten die er tegenwoordig op de Nederlandse markt is, maar heeft een behoorlijk goed film en serie aanbod. Wat ze deze maand voor je in petto hebben, kan je nu bekijken in de onderstaande lijst:

HARLEM S2 3 FEBRUARI 2023

Van schrijfster Tracy Oliver (Girls Trip), moet Camille (Meagan Good) in seizoen twee, na het opblazen van haar carrière en het verstoren van haar liefdesleven, uitzoeken hoe ze de stukken weer in elkaar kan zetten; Tye (Jerrie Johnson) overweegt haar toekomst; Quinn (Grace Byers) gaat op een reis van zelfontdekking; en Angie's (Shoniqua Shandai) carrière neemt een veelbelovende wending.

CLARKSON'S FARM S2 10 FEBRUARI 2023

Jeremy Clarkson, de bekendste van Groot-Brittannië maar minst gekwalificeerde amateurboer die de Diddly Squat Farm runt is terug! In een poging om zijn jaarlijkse winst te verhogen (£ 144 vorig jaar) diversifieert hij, in de vorm van koeien, veel meer kippen en zijn eigen restaurant. Alle boerderijen hebben het druk, maar deze staat op het punt nog veel drukker te worden..

VEEKAY 10 FEBRUARI 2023

VEEKAY is een driedelige serie over de Nederlandse coureur Rinus 'VeeKay' van Kalmthout. De racer uit Hoofddorp heeft één droom: het winnen van de Indianapolis 500 - een van de imposantste en meest prestigieuze races ter wereld. Rinus wordt gezien als één van de grootste talenten in de Amerikaanse racewereld en dit seizoen zou hij geschiedenis kunnen schrijven door de jongste winnaar van de Indy 500 ooit te worden. In deze serie volgen we Rinus, zijn familie en zijn mentor Arie Luyendyk, die zelf de Indy 500 in de jaren '90 tweemaal op zijn naam heeft gezet. Kan Rinus zich staande houden in het bloedstollende racecircus dat de IndyCar is en lukt het hem om de verwachtingen waar te maken?

SOMEBODY I USED TO KNOW 10 FEBRUARI 2023

Workaholic Ally (Alison Brie) wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean (Jay Ellis) tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft. Hierdoor begint ze de persoon die ze is geworden in twijfel te trekken. Het wordt alleen maar verwarrender als ze ontdekt dat Sean gaat trouwen met Cassidy (Kiersey Clemons), wiens zelfvertrouwen en creatieve gedrag Ally doen denken aan wie ze vroeger was. SOMEBODY I USED TO KNOW is een onconventioneel liefdesverhaal over drie mensen die elkaar onverwacht helpen te herontdekken wie ze werkelijk zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan.

CARNIVAL ROW S2 17 FEBRUARI 2023

Seizoen twee van Carnival Row wordt afgetrapt met een reeks gruwelijke moorden welke worden onderzocht door voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom). Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue: Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford). En Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. Nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), stuiten Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) op een radicale nieuwe samenleving die hun toekomstplannen volledig in de war schopt.

In een fantasiewereld waar mensen en wezens niet met elkaar overweg kunnen, zal elke held voor onmogelijke dilemma's komen te staan in de epische ontknoping van Carnival Row.

STAR TREK PICARD S3 17 FEBRUARI 2023

In STAR TREK: PICARD speelt Patrick Stewart opnieuw zijn iconische rol als Jean-Luc Picard, die hij zeven series lang speelde in "Star Trek: The Next Generation," en wordt het iconische personage gevolgd in het volgende hoofdstuk van zijn leven. LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Jeri Ryan en Michelle Hurd schitteren naast Patrick Stewart in de derde en laatste serie van de hitserie.

Na de première zullen nieuwe afleveringen van het 10-delige laatste seizoen wekelijks beschikbaar zijn op Prime Video.

THE CONSULTANT 24 FEBRUARI 2023

Gebaseerd op Bentley Little's gelijknamige roman uit 2015, ontwikkelen de personages en het verhaal van deze spannende nieuwe serie zich op nieuwe en onverwachte manieren. The Consultant is een verwrongen, komische-thrillerserie die de sinistere relatie tussen baas en werknemer onderzoekt.
In de serie spelen Christoph Waltz als Regus Patoff, Nat Wolff als Craig, Brittany O'Grady als Elaine en Aimee Carrero als Patti.
Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff (Christoph Waltz), wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het op applicaties gebaseerde spelbedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten ... inclusief hun leven.

DIE HART THE MOVIE 24 FEBRUARI 2023

In Die Hart The Movie ziet Hart een gefictionaliseerde versie van zichzelf spelen, terwijl hij van plan is om niet in een hokje te worden geplaatst als een komische wingman, maar serieus te worden genomen als een actiefilmster. Kevin Hart gaat naar de 'actieheldenschool' van Ron Wilcox, gespeeld door John Travolta (Paradise City, Eye for an Eye), waar hij probeert te leren hoe hij een van de meest begeerde actiesterren in de branche kan worden.
Kevin Hart en John Travolta worden vergezeld door Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, Fast & Furious franchise), Josh Hartnett (Wrath of Man, Paradise Lost) en Jean Reno (Call My Agent!, 22 Bullets). De film is geregisseerd door Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) en geschreven door Derek Kolstad (John Wick: Chapter 1, 2 & 3).

Reageer