Need for Speed Unbound - VOL 2 Content Update Trailer

RDJ134 15 maart 2023 om 17:27 uur

Persoonlijk keek ik er erg naar uit om een recensie te schrijven over Need for Speed Unbound, want ik speel deze games al sinds de jaren negentig, en ben in het verleden op diverse persevents van deze titels geweest, plus dat het graffiti stijlo heeft en dat is precies in mijn straatje. Maar er was geen recensie code voor mij beschikbaar en wel voor de bekende reclame hoeren websites die meer de persbeschrijving overtypen dan dieper op deze titel in gingen of wisten waaar ze over spraken. (Fun fact: sinds ik Battlefield 2042 een slechte recensie gaf, krijgen we niks meer van Electronic Arts)

Maar goed, er komt op 21 maart aanstaande een content update aan en daar over gaat de onderstaande video.


  • Nieuwe manieren om de straat op te gaan - Geniet van een overvloed aan extra content, waaronder Endurance Events en gloednieuwe Rumble Races. Spelers kunnen ook agenten provoceren in spannende snelle multiplayer-achtervolgingen met vrienden, of de rollen omdraaien door tegen ze te spelen en de grootste beloningen te verdienen.

  • Meer manieren om te spelen - Speel in 40 nieuwe uitdagingen, inclusief 3 nieuwe dagelijkse uitdagingen, om beloningen zoals XP en Bank te verdienen. Ook kunnen spelers op nieuwe Hot Laps-circuits strijden voor een intense adrenalinekick van 30 seconden, terwijl zij tegen de klok racen om nieuwe contentbeloningen te verdienen. Nieuwe Playlist Events zorgen voor nog meer variatie; voltooi Playlists om grote beloningen te verdienen, waaronder een Rare Custom Lotus Emira Balmain Edition.

  • Beloningen - Spelers kunnen hun stijl op de straten van Lakeshore laten zien middels nieuwe rij-effecten, poses, stickers en nog veel meer.

  • Keys to the Map DLC - Deze DLC is verkrijgbaar voor € 4,99 en onthult de kaartlocatie van alle 260 verzamelobjecten (100 Bears, 80 Street Art en 80 Billboards) en 160 activiteiten. De DLC wordt geleverd met het exclusieve kledingpakket "Fury and Zen", dat bestaat uit een jas, t-shirt, joggingbroek en pet.
    [/quote[  • Reageer