Heroes Dutch Comic Con Gaming Pakt Goed Uit Voor Gamers

RDJ134 31 mei 2024 om 14:17 uur

Dit jaar viert Heroes Dutch Comic Con van 21 tm 23 juni aanstaande in de Utrecht Jaarbeurs hun tienjarig bestaan met drie dagen lang niks dan nerd en geek goodness. Er komen gasten vele gasten en beroemdheden uit de comic, tv en film wereld langs.

Maar ook voor de gamers valt er dadelijk een hele hoop te doen, te zien en te beleven. Hoe en wat kan je nu terug lezen in het onderstaande persbericht.

De Gaming Area is niet meer weg te denken bij Heroes Dutch Comic Con. Iedere editie wordt er flink uitgepakt om voor iedere gamer een geweldig weekend te organiseren. Van beginnende tot gevorderde gamers en van arcadekasten tot bordspellen, er is plek voor iedereen. Met een bomvol programma aan challenges en toernooien, is er voor iedereen een toffe activiteit. Of je nu de strijd aangaat of liever aanmoedigt vanaf de zijlijn, in de Gaming Area kan je je volledig uitleven en vermaken!

De Gaming Stage is the place to be. Hier vinden de tofste toernooi finales plaats, kan je unieke Q&A's bijwonen met bekende stemacteurs Ted Lewis en Matthew Sussman en doe je een dansje doen op de tunes van de Red Bull DJ. Bardo Ellens, een van Nederlands grootste Youtubers, neemt de presentatie op zich op het podium. Maar er is veel meer te beleven in de Gaming Area.


Strijdend naar de top

Traditiegetrouw zijn er weer genoeg uitdagende toernooien om bij aan te sluiten. Kies je favoriete Nintendo personage en ga het gevecht aan in Super Smash Bros. Ultimate (1v1), stel je eigen Agents team samen voor een battle in Valorant (5v5) of verzamel je vrienden om de strijd aan te gaan in League of Legends (5v5). Voor een deelname aan de toernooien is het kopen van een ticket verplicht. Tickets kosten €8 en zijn verkrijgbaar in de webshop van de organisatie. Dit geldt alleen voor de officiële toernooien. Alle andere activiteiten zijn kosteloos voor de bezoekers.

Laat je stem horen

Bij de stand van Elite Gamestore zijn stemacteurs Ted Lewis en Matthew Sussman aanwezig! De heren draaien al jaren mee in de industrie en zijn vooral te herkennen van hun werk voor diverse games en anime series, waaronder de Pokémon franchise. Fans krijgen de mogelijkheid om een handtekening en selfie te bemachtigen of hun vragen stellen tijdens de Q&A op de Gaming Stage.

Hoge ogen gooien

Neem plaats aan een van de Dungeons & Dragons tafels en laat je fantasie de vrije loop. In dit fantasy rollenspel verzin je samen met je tegenspelers een meeslepend verhaal waarin je voor moeilijke keuzes komt te staan. Iedereen die zijn Dungeons & Dragons kennis wil bijspijkeren, kan plaatsnemen tijdens een van de vele workshops van Dobbelgangers. Zo heb je alle wijsheid in pacht voor je eerstvolgende avontuur!

En nog veel meer...

Er valt nog veel meer te beleven in de Gaming Hall tijdens Heroes Dutch Comic Con. Zo kan je proberen te ontsnappen uit de escape room van de Nationale Politie, een foto schieten in League of Legends-stijl bij de stand van mCon esports, prijzen winnen bij het Rad van Fortuin of gewoon lekker een potje gamen bij een van de vele arcadekasten in de Free2Play area. Wie alvast in de stemming wil komen voor het evenement, kan een gokje wagen tijdens een van de vele prijsvragen tijdens de speciale Gaming Week op de Heroes Dutch Comic Con social media. Zo wordt er o.a. een Nintendo Switch Lite en een AOC gaming GH wireless over-ear gaming headset verloot onder deelnemende fans.

Controller in de aanslag? Gamen maar!

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie en tickets op dutchcomiccon.com.

Reageer