Michael Ironside Aanwezig op de Heroes Dutch Comic Con

RDJ134 12 juni 2024 om 16:27 uur

Dit jaar viert Heroes Dutch Comic Con van 21 tm 23 juni aanstaande in de Utrecht Jaarbeurs hun tienjarig bestaan met drie dagen lang niks dan nerd en geek goodness. Er komen gasten vele gasten en beroemdheden uit de comic, tv en film wereld langs. Zo werd vandaag bekend gemaakt dat Michael Ironside aanwezig zal zijn en deze acteur is bekend uit vele popculture films, maar ook als de stem van Sam Fisher in de Splinter Cell franchise en meerdere andere games.

Uiteraard kan je een handtekening bemachtigen en met hem op de foto, ook is hij er tijdens de Q&A met het publiek. Meer informatie hier over kan je vinden op de website.Over twee weken is het zover: Heroes Dutch Comic Con opent opnieuw de deuren voor de 2024 Zomer Editie. Traditiegetrouw trekken er verschillende internationaal bekende acteurs richting Jaarbeurs voor het evenement. Nog nooit eerder werden er zoveel artiesten aangekondigd als voor de aankomende editie. Vandaag doet de organisatie er nog een schepje bovenop en voegt een indrukwekkende naam toe aan het gezelschap: Michael Ironside!

Michael Ironside is een prominente naam in de wereld van films en televisieseries. Met meer dan 270 titels op zijn naam heeft de Canadees een indrukwekkende staat van dienst. Zijn rol als Darryl Revok in ‘Scanners' (1981) betekende zijn grote doorbraak als acteur. Ironside heeft meegewerkt aan meerdere iconische films. Zo was hij te zien als Rasczak in ‘Starship Troopers' (1997), Jester in ‘Top Gun' (1986) en Richter in ‘Total Recall' (1990). Zijn kenmerkende diepe stem verleent hij regelmatig aan diverse animatieseries en games, waaronder Sam Fisher in de populaire ‘Tom Clancy's Splinter Cell' franchise.


Reageer