Blizzard bant even 320.000 leden

Radical 21 april 2010 om 17:36 uur

De banhamer van Blizzard heeft heel veel weg van die van Microsoft, omdat ze ook regelmatig cheaters en anderen mensen bannen die tegen de regels ingaan. Deze keer is het weer zover en zijn er rond de 320.000 leden verbannen van de site Battle.net in de strijd tegen de irritante mensen in de multiplayer games.

Zo groot als de games van Blizzard zijn, zoveel cheaters en andere vervelende mensen. Om de games leuk te houden worden er regelmatig mensen verbannen en nu zijn er voor Diablo 2 en Warcraft 3 een kleine 320.000 mensen de toegang kwijt. Hopelijk ben je zelf niet onder deze hamer terecht gekomen indien je actief bent in deze titels, want anders ben je nu voor 30 dagen geschorst indien het de eerste keer is en anders voor altijd.

"We've recently banned over 320,000 Warcraft III and Diablo II accounts that were found to be violating the Battle.net Terms of Use. If this is a first offense, the CD key associated with the banned account will be suspended for 30 days, while repeat offenders will see their keys banned permanently. All account ban decisions are final."

Reageer