laatste nieuws

Excelsior! The True Story Of Marvel Legend Stan Lee 19 december 2018 om 00:09 uur

De dood van Marvel legende Stan Lee houd de gemoederen op het internet nog steeds bezig, want wij nerds en geeks zijn een veel besproken icoon kwijt geraakt en dat fookin hurts. De website Screen Rant heeft nu eeen ode aan deze held gemaakt en dit is een mini documentaire die je hier onder kan bek...

SEGA Genesis Games Facts - Did You Know Gaming? extra Feat. Greg 18 december 2018 om 22:15 uur

Did You Know Gaming? brengt tegenwoordig ook 'extra' video's uit waar in ze een bepaald genre, games of hardware met hun voor en nadelen voorbij laten komen. Deze keer staan vandaag feitjes over de SEGA games centraal. Hoe en wat is te zien in de onderstaande video.

Die Hard The Greatest Christmas Story Ever Told 18 december 2018 om 20:29 uur

Altijd met de kerst zijn er een aantal films die standaard voorbij komen zoals Home Alone en Santa Claus. Maar voor veel mensen is de eerste Die Hard film de ultieme kerstfilm aller tijden, en daar over gaat de onderstaande video die 20th Century Fox zelf online heeft gezet.

Nintendo's 64DD: The Online Gaming Experiment That Never Left Japan 18 december 2018 om 20:27 uur

Zoals je eerder in deze en dezes video's kon zien, was dat YouTube Retro Game collector Metal Jesus Rocks een Amerikaanse 64DD addon voor de Nintendo 64 in zijn bezit heeft gekregen. Maar veel mensen weten eigenlijk niet van het bestaan van dit device en daar om heeft de website Kotaku nu de onder...

Let's Go Pikachu 18 december 2018 om 20:25 uur

Nukazooka maakt normaal real life video's van Fallout, maar vandaag doen ze het heel anders. Namelijk een Pokemon video waarin uiteraard Pikachu voorbij komt. Maar ik zeg verder niks meer dan ram op play en enjoy.

Shadow of the Tomb Raider - The Pillar Trailer 18 december 2018 om 20:20 uur

Enkele weken geleden kon je hier op Eigenwerel mijn recensie van Shadow of the Tomb Raider lezen, en dat was een zeer lekkere titel. Vandaag dropte Eidos de onderstaande video online die je The Pilar DLC laat zien, die sinds vandaag verkrijgbaar is.

5 Easter Eggs + Locations in Just Cause 4 18 december 2018 om 20:17 uur

Just Cause 4 mag dan al weer een tijdje verkrijgbaar zijn, maar de makers weten deze titel nog steeds de nodige aandacht te geven via hun YouTube kanaal. Vandaag krijgen we vijf easter eggs en hun locaties te zien. Dus reden genoeg om het even te checken.

PUBG - Behind the Scenes - The Making of Vikendi 18 december 2018 om 20:15 uur

Door Fortnite (en Call of Duty's Black Out mode) en een shitload aan bugs die maar niet worden opgelost is PlayerUnknown's Battlegrounds een afglijdende titel. Om de mensen die het nog spelen tevreden te houden komt er op 19 december een nieuwe update en map. Ter promotie daar van is er nu de onde...

Honest Trailers - Mary Poppins (1964) 18 december 2018 om 20:13 uur

Nu Mary Popppins Returns zo goed als in de bioscopen is te zien, haken veel websites en YouTube kanalen hier heel erg handig op in met hun content. Zo ook de heren van Screen Junkies die vandaag het eerste deel uit 1964 een Honest Trailers behandeling geven.

Movie Sequels Everyone Wanted But Never Got 18 december 2018 om 18:44 uur

Sommige films schreeuwen om een vervolg, alleen komt deze er door verschillende redenen er niet. Daar over gaat de onderstaande video van de website Grunge die daar nu een video over heeft gemaakt en uiteraard staat Grunge hier ook bij.

Let's Refurb! - Repairing $10 Nintendo 2DS from Ebay! 18 december 2018 om 18:36 uur

The Retro Future heeft het druk met het opkopen van oude kapotte Nintendo DS handhelds en probeert hij deze te maken en dat is wat hij laat zien in zijn video. Vandaag is het wederom een Nintendo 2DS die hij voor minder dan niks op eBay heeft gekocht. Zoals altijd een heerlijk staaltje reparatie p...

Top 10 Horror Movie Performances That Messed Up Actors 18 december 2018 om 18:34 uur

Horror films zijn voor sommige acteurs en actrices echte horror. Want regisseurs kunnen waren dictators zijn, en ook gaat er nog wel eens iets mis of zijn er onmogelijke eisen. Hier door raken deze acteurs getraumatiseerd en daar over gaat de onderstaande video.

Aftermovie speciale vertoning Bumblebee 18 december 2018 om 18:27 uur

Over twee dagen draai Bumblebee in de Nederlandse bioscopen en de volgens de eerste recensies de beste Transformers film die er tot nu toe is verschenen. Voor 'beroemd' Nederland was er een speciale voorpremière en daar heeft Universal Pictures zelf de onderstaande beelden gemaakt. Dus ram op pla...

Red Dead Redemption 2 - De best beoordeelde game op PlayStation®4 en Xbox One 18 december 2018 om 18:00 uur

Zoals je in mijn recensies van Red Dead Redemption 2 kon lezen, is deze game onwijs (ondanks het uren op een paard zitten) vet en een must play voor elk zelf respecterende gamer. Rockstar Nederland heeft vandaag nog even de onderstaande video online gezet om je aan de game te herinneren.

Everything Wrong With Justice League In 24 Minutes Or Less 18 december 2018 om 17:57 uur

Justice League had The Avengers moeten zijn van het DCUU, maar was het niet het grote succes wat het had moeten en kunnen zijn. Uiteraard heeft CinemaSins hier heel wat over te zeiken en dat is terug te zien in de onderstaande video. Dus ram op play en check it.

ThreatWire: Facebook Exposes Private Photos For Millions of Users 18 december 2018 om 17:51 uur

In de nieuwe aflevering van Threat Wire verteld vandaag Shannon Morse ons welke gevaren er de afgelopen dagen bekend zijn geworden en andere opmerkelijk ICT beveiligingsberichten. Dus ram op play en leer de gevaren kennen die op je wachten als je jezelf over het grote boze interwebz beweegt.

Playstation Classic is the Biggest Disappointment of 2018 18 december 2018 om 16:05 uur

Het internet ging nuts toen Sony de Playstation Classic aankondigde, en deze mensen waren ook meer teleurgesteld dan menig Tinder Date. Want de console is niks meer dan een piece of shit die op een emulator draait en die ook nog eens een hoop kut games had. Ook John Hancock is teleurgesteld en daa...

Spider-Man: Into The Spider-Verse - Easter Eggs, References & End Credits Scene 18 december 2018 om 15:30 uur

Spider-Man: Into The Spider-Verse is een mega groot succes en wordt in Amerika door de pers en fans met open armen ontvangen, en moeten wij nog even een weekje wachten. In de onderstaande video van de website GameSpotUniverse zien we diverse easter-eggs voorbij komen, en let wel op SPOILERS!!

Upside Down Graffiti - WaiveOne 18 december 2018 om 15:28 uur

Graffiti spuiters zijn creatief en weten zich soms zelf te overtreffen, zo ook Waive One die zijn piece gewoon ondersteboven heeft gezet. Yep, je leest het goed. Dus ram op play en enjoy.

Movies That Bombed So Hard They Bankrupted Studios 18 december 2018 om 02:11 uur

Heel soms floppen films zo hard dat ze met miljoenen verlies ten onder gaan, maar zo nu en dan gebeurd het zelfs dat dan een hele studio failliet is en de deuren moet sluiten. In de onderstaande video krijg je daar diverse voorbeelden van te zien, waar van sommige films niet eens zo heel erg slech...

Highlight Reel #447 - Fallout 76 Player Disconnected From Clothing 18 december 2018 om 01:55 uur

De website Kotaku heeft een bijna dagelijks terugkerend video item onder de titel Highlight Reel en daar in kan je de nodige rare of juist unieke momenten uit diverse video games terug zien. Vandaag zien we weer een hoop weirde shit uit een hoop diverse games. Dus zeker reden genoeg om even te che...

Top 10 Movie Moments that Made Fans Rage Quit 18 december 2018 om 01:46 uur

Als je fan van bepaalde comics of films bent, dan kan je behoorlijk pissed off worden door bepaalde scenes van een karakter of franchise. Daar over gaat de onderstaande video die je hier nu tien voorbeelden van laat zien. Hou er wel rekening mee dat er SPOILERS!! voorbij komen.

Everything Wrong With The Simpsons "Simpsons Roasting On An Open Fire" 18 december 2018 om 01:24 uur

TV Sins aka de mensen van CinemaSins heeft nu een Everything Wrong With over TV shows en vandaag is het de beurt aan The Simpsons. Want een kerst aflevering van hen is voor CinemaSins een doorn in het spreekwoordelijke oog. Dus ram op play en enjoy het gezeik.

8 Secret Video Game Enemies You Must Find 18 december 2018 om 01:20 uur

In het algemeen kom je tijdens het spelen van video games automatisch je tegenstanders tegen, maar voor sommige vijanden moet je toch wel beter je best doen om deze te vinden. Daar over gaat de onderstaande video van de website WhatCulture die je daar acht voorbeelden van laat zien.

Stan Lee Tribute by Desire (C64) 18 december 2018 om 01:13 uur

De dood van Stan Lee houd ons nerds en geeks nog steeds bezig, en Commodore 64 demo maker Desire eert de gevallen comic held nu met een nieuwe productie die je hier onder kan bekijken. Nuff said.

Spider-Man into the Spider-Verse Nederlandse familiepremière Amsterdam 17 december 2018 om 17:12 uur

Universal Nederland heeft voor Spider-Man into the Spider-Verse een Nederlandse familiepremière gegeven in Amsterdam. Daar kwam de Nederlandse stemmen cast en een shitload aan BNNr's met hun kinderen en familie langs. Dus bij deze:

Ubisoft Store - Kerst Sale met 85% korting 17 december 2018 om 15:11 uur

Ik ben persoonlijk Ubisoft zeer dankbaar voor de support die ze ons alweer een paar jaar geven en daar door heb ik mooie recensies kunnen schrijven van hun games. Vanaf vandaag is er kerst sale die doorloopt tot 26 december en daar bij krijgen sommige titels en hun DLC zelfs 85% korting. Aangezien...

SNK Neo Geo CD PSU (Power Supply Repair) Repair (Flashing Power Light) 17 december 2018 om 14:58 uur

De SNK Neo Geo CD was back in de day, net als alles van Neo Geo extreem duur en ook al kon ik het betalen heb ik het nooit gekocht omdat het te exotisch was. Deze consoles zijn nog altijd erg duur en vallen ondertussen van ellende uit elkaar. Zo kan je in de onderstaande video van GadgetUk164 zien...

The Holderness Family Christmas Jammies 2018 The Real Slim Shady Parody 17 december 2018 om 14:43 uur

Geheel volgens traditie is The Holderness Family terug met een nieuwe muzikale kerst video, en daarin zien we wat ze allemaal het afgelopen jaar hebben mee gemaakt en dit op de muziek van Eminem's Slim Shady beat. Zoals altijd geniaal en vooral erg grappig, dus ram op play en enjoy.

MVG - Nintendo GameCube HDMI - The EON GCHD MKII Review 17 december 2018 om 14:32 uur

Als je een GameCube bezitter ben, was het een heel erg goed jaar. Want er zijn een hoop verschillende HDMI Adapters uitgekomen om het beste beeld uit je console te halen. Dit komt uiteraard wel met een behoorlijk prijs. Modern Vintage Gamer laat je in de onderstaande video de The EON GCHD MKII zie...

RGB316 :: GameCube HDMI, Component & RGB - Plug 'n Play 17 december 2018 om 00:39 uur

My Life in Gaming is een zeer goed YouTube kanaal die je laat zien hoe de beste beeldkwaliteit uit je oude retro console. Vandaag is het de beurt aan de Nintendo GameCube, waar voor er een aantal HDMI adapters zijn verschenen en in de onderstaande video zien we de verschillen tussen RGB, Component...

Top 10 Reasons Why Marge Simpson Should Divorce Homer 17 december 2018 om 00:36 uur

Dat Homer Simpson een slechte vader en echtgenoot is, is ondertussen na bijna dertig jaar wel bekend, want deze man weet het vaak te bont te maken. De makers van de onderstaande video zijn van mening dat Marge al eeuwen geleden een scheiding had moeten aanvragen en komen met tien voorbeelden aan.

Anthem Official Legion of Dawn Trailer 17 december 2018 om 00:35 uur

De verwachtingen rond om Anthem zijn toren hoog, want veel gamers kijken ondanks de E3 schandalen nog altijd erg uit naar deze titel. Vandaag verscheen er een nieuwe trailer die je kennis laat maken met de Legion of Dawn. Het is CGI crap, dus.... enjoy??

10 Iconic Video Game Heroes Nobody Admits Are Absolute Dicks 17 december 2018 om 00:33 uur

Iconisch video game helden zijn voor veel mensen iconen en is het leuk om met de good guys te spelen. Maar sommige zijn gewoon rond uit klootzakken eerste klas. Hoe dit precies zit, kan je nu bekijken in de onderstaande video van WhatCulture die je hier tien voorbeelden van laat zien.