laatste nieuws

Spider-Man Far From Home Teaser Trailer - Kevin Smith's Reaction 16 januari 2019 om 01:47 uur

De Spider-Man Far From Home Teaser Trailer die gisteren verscheen houd het internet goed bezig, want deze is zeer goed ontvangen bij de fans en ons nerds en geeks. Nerd god Kevin Smith heeft er reactie video op gemaakt en deze kan je nu hier onder bekijken.

ThreatWire: DNS Hijacking Worldwide; Cell Carriers Stop Selling Data 16 januari 2019 om 01:24 uur

In de nieuwe aflevering van Threat Wire verteld vandaag Shannon Morse ons welke gevaren er de afgelopen dagen bekend zijn geworden en andere opmerkelijk ICT beveiligingsberichten. Dus ram op play en leer de gevaren kennen die op je wachten als je jezelf over het grote boze interwebz beweegt.

Tommy Boy Records: De La Soul (Video Mix) 16 januari 2019 om 01:07 uur

Elke Hip Hop Head weet dat Tommy Boy Records in de 80's en 90's een toon aangevend label was met een shitload aan classic artiesten die tegenwoordig leven met een cult status. Ook De La Soul viel daar onder en van hen is er vorig jaar de onderstaande mix verschenen die slechts 24k aan views heeft....

Spider-Man Far From Home Trailer Breakdown 16 januari 2019 om 00:59 uur

Zoals het gaat met nieuwe trailers, een hoop YouTube kanalen spelen er op in door deze beeldje voor beeldje te bekijken of gewoon andere mensen hun werk te rippen. Any way, ook WatchMojo doet gezellig mee met een breakdown van de Spider-Man Far From Home trailer die gisteren is verschenen.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum teaser trailer 16 januari 2019 om 00:56 uur

De eerste John Wick film was fookin a en had een heerlijke comic book vibe, die overigens ook op ging voor het vervolg. Nu zal in mei het derde deel van de trilogie in de Nederlandse bioscopen te zien zijn en is de promotie al een klein beetje bezig, want zo verscheen er vandaag de onderstaande te...

Game Of Thrones Season 8: Release Date Teaser Trailer Breakdown 16 januari 2019 om 00:49 uur

Eergisteren verscheen de Game of Thrones seizoen 8 trailer en het internet ging nuts. Maar echte fans gingen beeldje voor beeldje door de footage heen en hebben een aantal hele interessante dingen gevonden. Zo ook de reclame hoeren website IGN die er de onderstaande video over heeft gemaakt.

The Biggest Changes In Resident Evil 2 Remake 16 januari 2019 om 00:31 uur

Het is alweer meer dan twintig jaar geleden dat de eerste Resident Evil video game verscheen, en het begin was van een lang lopende franchise die zijn ups en downs heeft gekend. Nu komt Capcom met een remake van Resident Evil 2 die ooit een mega groot succes was op voor al de eerste PlayStation (e...

Spider-Man: Far From Home Trailer Breakdown - EASTER EGGS 16 januari 2019 om 00:29 uur

Gisteren verscheen de Spider-Man: Far From Home teaser trailer die voor een hoop ophef zorgde omdat het weer perfect was en we een eerste blik kregen op Mysterio. Nu zit de trailer vol met verwijzingen, easter eggs en trivia en dat heeft de reclame hoeren website IGN allemaal voor je op een rij ge...

MAGFest 2019 Cosplay Video 16 januari 2019 om 00:22 uur

MAGFest 2019 zit er weer op en waren er een shitload aan prachtige Cosplayers die daar hun ding kwamen doen. YouTube kanaal BeatDownBoogie was er ook aanwezig en maakte daar de onderstaande video. Dus ram op play en check it!!

New Cubase Template: Part I [Studio Time: S3E8] 16 januari 2019 om 00:09 uur

Tom Holkenborg aka Junkie XL starte al weer vier jaar geleden op zijn YouTube kanaal de serie Studio Time With Junkie XL en daar in laat hij je zien hoe hij werkt, hoe hij zijn muziek maakt en met volle passie verteld over de hard en software die hij gebruik. Of te wel een cursus van de grootmeest...

Video Game Hoaxes that Tricked You as a Kid 16 januari 2019 om 00:06 uur

Vroegah toen nog niet iedereen op het internet zat, waren er een hoop geruchten over video games die niet te checken waren en dus een eigen leven hadden. In de onderstaande video hebben Pat The NES Punk en Ian het over deze hoaxes waarbij vooral Mortal Kombat centraal staat.

Honest Trailers - Halloween (2018) 15 januari 2019 om 20:28 uur

Hoewel Halloween al weer maanden achter ons ligt, hebben de Screen Junkies en de Epic Voice Guy de moeite genomen om Halloween 2018 af te zeiken. Zoals altijd verdomd grappig en messcherp. Dus ram op play en check it.

COD: Black Ops 4 — Blackout Free Trial Announcement 15 januari 2019 om 20:07 uur

Call of Duty: Black Ops 4 (recensie) verraste vriend en vijand met hun Battle Royal mode die Blackout heet. Dit is was simpelweg perfect en bloed snel en actie vol. Voor de mensen die het leuk lijkt om dit te spelen is er goed nieuws, want dit vanaf donderdag het hele weekeinde in free trail uit t...

Graffiti: Dozer CY - Brown Explosed 15 januari 2019 om 19:46 uur

De vaste bezoekers van Eigenwereld.nl hebben al een paar keer het werk van de graffiti writer Dozer voorbij zien komen. Vandaag verscheen zijn nieuwste video en daar in bespuit hij een muurtje op een legale plek lijkt. Dus ram op play en enjoy.

Everything Wrong With The Happening In 21 Minutes Or Less 15 januari 2019 om 19:44 uur

Nu Bird Box een grote hype is, kijkt CinemaSins naar The Happening die eigenlijk een soort van zelfde principe hanteerde. Alleen was deze laatst genoemde extreem lachwekkend slecht en heb ik de film helaas in de bioscoop gezien. Maar goed, het is wel een cult klassieker nu.

13 Reasons 2019's Biggest Video Games Might Suck 15 januari 2019 om 19:31 uur

Op de agenda van 2019 staan een hoop video games die al een behoorlijke hebben en enkele waar je helemaal niks meer over hoort en waar de verwachtingen erg hoog van zijn. In de onderstaande video krijgen we een aantal voorbeelden waarom deze 'grote titels' wel eens keihard kunnen gaan floppen.

25 Aquaman Plot Holes That Ruin The Movie 15 januari 2019 om 19:29 uur

Aquaman bracht in zijn eerste weekeinde meer dan een half miljoen op in de US, en ook doet deze titel het goed in de rest van de wereld. Maar volgens de website Screen Rant zijn er ook een paar dingen die helemaal nergens op slaan en daar over gaat de onderstaande video. Let wel op SPOILERS!!

AC Odyssey: Verhaallijn 1 - Episode 2: Shadow Heritage nu beschikbaar 15 januari 2019 om 19:28 uur

Assassin's Creed Odyssey (recensie) is alweer een tijdje verkrijgbaar voor de bekende systemen en heeft nu wederom nieuwe content gekregen. Wat dit precies is, kan je nu hier onder lezen en zien in de bij behorende trailer. Dus bij deze:

What should beginners collect for? 15 januari 2019 om 18:20 uur

Video games verzamelen is een verdomd leuk hobby en een zeer geliefde bezigheid voor een hoop mensen zoals mijzelf. Maar wat als je nu een beginner bent, dan is het behoorlijk moeilijk en prijzig. Geen nood, want Reggie verteld je in de onderstaande video hoe je het beste kan beginnen en waar je o...

Movies To Avoid Watching With Your Partner At All Costs 15 januari 2019 om 18:15 uur

Er zijn films die je never nooit met je vrouw of je vriendin moet kijken, want sommige onderwerpen zijn gewoon te pijnlijk, realistisch en emotioneel. De website Grunge heeft daar nu een video over gemaakt en deze kan je hier onder bekijken.

Hello From Sweden - DART, PLOTS & 2FIRE 15 januari 2019 om 18:06 uur

Met Zweden denk ik eerder aan goede TV series en prachtige blonde vrouwen met blauwe ogen. Maar er is daar ook een levendige graffiti scene en daar van is de onderstaande video afkomstig, en daar in zien we hoe een aantal treinen worden omgetoverd in een rijdend kunstwerk.

Nieuwe trailer van de Netflix serie Nightflyers 15 januari 2019 om 18:04 uur

Netflix is druk als een malle met het brengen van exclusive content naar hun streaming dienst, en daar komt binnenkort op 1 februari Nightflyers bij. Een sciencefiction serie waarbij het eerste contact met aliens centraal staat. Maar daar meer over in de onderstaande trailer. Dus ram op play en ch...

Internationale teaser trailer van Spider-Man: Far From Home 15 januari 2019 om 18:01 uur

Na het grote succes van Spider-Man: Home Coming (recensie) was een vervolg onvermijdelijk want Tom Holland is de perfect Spider-Man die ook schitterd in het MCU. Spider-Man: Far From Home komt er op 4 Juli dit jaar aan en de eerste teaser daar van kan je nu bekijken in de onderstaande video en zie...

Star Wars Short: Squad Leader TD-73028 Soliloquy 15 januari 2019 om 17:45 uur

Er bestaan een hele hoop Star Wars fan films en short, die vaak amateuristisch en kut zijn. Maar zo nu en dan verschijnt er een hidden gem online en zo ook de onderstaande staande video die verdomd cool is. Ik zeg verder niks dan ram op play en enjoy.

Alita: Battle Angel Two Visionaries, One Vision featurette 15 januari 2019 om 17:42 uur

Alita: Battle Angel is een cult Manga verhaal uit 1990 over een cyborg die in een post apocalyptische toekomst wordt gevonden zonder enige herinnering van wie ze is en wat haar functie was. Maar ze kan behoorlijk vechten en wordt een bounty hunter en haalt haar verleden haar in. Een live action fi...

Thanos Visits The Simpsons Season 30 Ep. 12 15 januari 2019 om 17:37 uur

The Simpsons hebben een lange traditie met hun couch gag, waar in ze steeds iets beleven of een bekend persoon op de bank hebben tijdens de intro. In de meest recente aflevering was het niemand minder dan Thanos the Mad Titan. Mocht je het gemist hebben, bij deze:

Game of Thrones Season 8 Teaser Trailer Breakdown: 6 Big Takeaways 15 januari 2019 om 17:26 uur

Gisteren verscheen de Game of Thrones seizoen 8 trailer en het internet ging nuts. Maar echte fans gingen beeldje voor beeldje door de footage heen en hebben een aantal hele interessante dingen gevonden. Zo ook de reclame hoeren website IGN die er de onderstaande video over heeft gemaakt.

The Redneck Gamer: Turtles in time 15 januari 2019 om 17:09 uur

Chris The Redneck Gamer die voor al bekend is door zijn verschijning in The Game Chasers is sinds kort weer helemaal terug. Want na een kleine afwezigheid, een scheiding en verhuizing, is hij weer helemaal back. Zo streamed hij bijna dagelijks op YouTube en is hij ook begonnen met het kopen van vi...

Rasko Graffiti Sketch - 2019 15 januari 2019 om 16:56 uur

Als je een vaste bezoeker ben van Eigenwereld dan ben je bekend met de Russische graffiti king Rasko die vaak gewoon op de dag zijn ding op de muren in en rond om Moskou doet. Vandaag doet hij iets totaal anders, namelijk een sketch maken met gesponsorde markers. Dus ram op play en enjoy.

SnesDrunk - Busting Super Nintendo Myths 15 januari 2019 om 16:36 uur

Rond om veel Super Nintendo Video Games hangen een paar mythes die niet helemaal waar zijn. YouTube kanaal SNES Drunk heeft daar nu een debunk video over gemaakt en deze kan je nu hier onder bekijken. Zeer leerzaam en fun, dus ram op play en check it.

Top 5 Things You Need to Remember Before Watching Glass 15 januari 2019 om 16:16 uur

Nu M. Night Shyamalan's Glass bijna in de bioscopen is te zien, kijkt IGN terug naar de vorige twee delen uit wat de Eastrail 177 trilogie wordt genoemd. Want er is een hoop trivia over Split en Unbreakable die je moet weten voor je dat je Glass gaat kijken. Dus ram op play en enjoy.

Somewhere in Athens - MOK 156 CMD NHS 15 januari 2019 om 15:50 uur

Griekenland is een kapot land waar door bezuinigingen een hoop mogelijkheden zijn ontstaan voor graffiti writers die daar bijna met alles weg kunnen komen. Dat is ook weer goed terug te zien in de onderstaande video waar in we zien hoe een paar treinen een make over krijgen.

Sci-fi Short: Voltok 15 januari 2019 om 15:47 uur

Wij van Eigenwereld.nl zijn gek op Sci-fi shorts, want deze zijn vaak heel erg creatief met de effecten en vaak originele verhalen. Iets waar Hollywood een gebrek aan heeft en keer op keer een remake uit braakt om weer wat geld uit je zak te kloppen. De onderstaande short is weer heel erg nice en ...

Highlight Reel #452 - Link Didn't See That Bookcase Coming 15 januari 2019 om 02:13 uur

De website Kotaku heeft een bijna dagelijks terugkerend video item onder de titel Highlight Reel en daar in kan je de nodige rare of juist unieke momenten uit diverse video games terug zien. Vandaag zien we weer een hoop weirde shit uit een hoop diverse games. Dus zeker reden genoeg om even te che...