NeverDead DLC beschikbaar en volgende aangekondigt

RDJ134 22 februari 2012 om 23:53 uur

Pas geleden kon je nog hier op Eigenwereld.nl mijn review van NeverDead lezen, nu is er vandaag in alle stilte de eerste DLC van de game verschenen en maakt Konami ook nog even bekend dat op 29 februari de volgende package uitkomt. Dus drukke tijden voor de gamers die deze titel in huis hebben gehaalt.


Verschijningsdatum tweede DLC NeverDead bekend, eerste add-on pack nu verkrijgbaar

Vandaag kondigt Konami Digital Entertainment GmbH een tweede DLC pack aan voor de titel NeverDead, die vanaf 29 februari beschikbaar is voor de PlayStation(R)3 en Xbox 360.

NeverDead Expansion Pack Volume 1 is vanaf nu beschikbaar met nieuwe online elementen, waaronder een nieuwe character, de popster Nikki Summerfield, drie nieuwe uitdagingen binnen het uitgebreide Asylum level en twee nieuwe online outfits voor de onsterfelijke held, Bryce Boltzmann.

NeverDead Expansion Pack Volume 2 biedt nog meer online ervaringen, met nog een nieuw character, NADA Chief Sullivan, drie nieuwe uitdagingen binnen het uitgebreide Sewers level en nog twee nieuwe outfits voor Bryce Boltzmann.

Elke add-on voegt iets toe aan de NeverDead wereld. Naast de goed doordachte aanpak van de intelligente en onsterfelijke Bruyce, biedt Sullivan de pragmatische en georganiseerde aanpak van een demonenjager. Daarnaast is het Sewer level uitgebreid met drie nieuwe uitdagingen: Egg Hunt, waarbij spelers het tegen elkaar opnemen om waardevolle voorwerpen te bemachtigen; Fragile Alliance waarin rivalen van checkpoint naar checkpoint racen en het brute Onslaught waarin demonische legers verslagen moeten worden.

NeverDead Expansion Pack Vol 1 is nu beschikbaar voor PlayStation(R)3 en Xbox 360 voor €4,00 en 320 Microsoft Points. NeverDead Expansion Pack Vol 2 is vanaf 29 februari beschikbaar voor dezelfde prijs.

Reageer