Nieuws: Foto's van de Bassie en Adriaan IPad game launch

Geschreven door RDJ134 op 10 juli 2012 om 17:55 uur

Bassie en Adriaan zijn al meer dan veertig jaar echte bazen, want deze helden zijn een begrip voor ieder kind en volwassenen. Nu hebben deze heren een eigen IPad game gekregen en deze kreeg een heuse promotie waar veel pers aanwezig was. Het hele persbericht en foto's kan je hier onder vinden. Leuke stukje Trivia is dat ze het daar in hebben over de Plaag Geest (gespeeld door Jaap Stobbe), maar deze is na twee afleverings van de buis gehaald omdat veel kinderen een trauma opliepen. Dat is overigens niet de reden waarom ik nu nog steeds met de lichten aan slaap.

In aanwezigheid van familie, vrienden en fans werd op maandag 9 juli in Aalsmeer de Bassie & Adriaan iPad game gelanceerd. De aankoop van de eerste game in de Apple Store werd gedaan door Keet! van RTL Telekids.

Speciaal voor de iPad-game zijn Nederlands meest bekende clown & acrobaat in 3D tot leven gekomen.
De game is een behendigheidsspel voor jong en oud. Een ideale familie app voor de vakantie.


BASSIE & ADRIAAN
Bassie & Adriaan in 3D; de nieuwe helden voor de kinderen van nu!
Herkenbaar voor de kijker van toen....de ouders van nu.

Bas en Aad van Toor zijn al ruim 45 jaar actief in het vak.
Aanvankelijk als acrobaten-duo The Crocksons veroveren ze vanaf 1975 de wereld als Bassie de clown & Adriaan de acrobaat.
Met de televisieseries als De Plaaggeest, Het Geheim van de Sleutel, De Diamant, De Huilende Professor, Het Geheim van de Schatkaart, De Verdwenen Kroon en De Verzonken Stad behalen ze ongekende successen. Voor de opnames van De Geheime Opdracht en Een Reis vol Verrassingen trekken ze zelfs kris kras door Europa en dwars door Amerika.

De series van Bassie & Adriaan zijn zeer geliefd en hebben daarbij een educatief karakter. Nog steeds zijn de avonturen dagelijks op televisie te zien bij RTL Telekids.
Het succes op dragers als video en dvd is enorm. Met meer dan 4 miljoen verkopen zijn Bassie & Adriaan de best verkopende Nederlandse kinderact ooit.

Met het ontwikkelen van de 3D karakters van Bassie & Adriaan zetten ze, met een blik op de toekomst, een nieuwe stap in hun carrière. Als verlengstuk van de App is een nieuwe 3D animatie-serie in de maak. Onder de naam Catch the Clown wordt de IPad game later in het jaar ook internationaal uitgebracht.

De tune Dag Vriendjes en Vriendinnetjes en De Liedjes uit Grootmoederstijd zijn inmiddels klassiekers. Vanaf nu zijn de grote Bassie & Adriaan successen ook verkrijgbaar via o.a. Itunes en Spotify. De bijbehorende leuke clips zijn via het eigen Bassie & Adiraan YouTube kanaal te zien. Aan een uitgebreid assortiment Ringtones en mobiele filmpjes wordt gewerkt.

Bassie & Adriaan zijn vanaf nu ook te volgen via social media zoals Facebook, Hyves en Twitter. De bestaande website heeft een nieuwe look gekregen die aansluit op de game.

Bassie & Adriaan game voor iPad
Prijs : € 2,39 - Categorie : games - Versie : 1.0 - Grootte : 29 MB - Taal : Nederlands
Ontwikkelaar Game : NINtec - Ontwikkelaar 3D B&A : CG Toons
Copyright owner : Mountain Road Entertainment Group / Incredible Film

www.bassie-adriaan.nl
www.facebook.com/BassieAdriaanGame
www.youtube.com/BassieAdriaanChannel
twitter@BenAGame

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Bassie en Adriaan Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief