Injustice Gods Among Us heeft een datum

RDJ134 15 januari 2013 om 20:24 uur

Goed nieuws voor alle fighter fans die zitten te wachten op Injustice Gods Among Us, want deze titel die gemaakt is door de makers van Mortal Kombat zal vanaf 18 april verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Uiteraard komt deze ook met een Collector's Edition en een gratis comic book die je nu al hier kan downloaden. Maar daar over meer in het onderstaande persbericht.


Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag bevestigd dat Injustice: Gods Among Us in Europa op 18 april zal verschijnen op Xbox 360®, PlayStation®3 en Wii UTM.

Met dit nieuws is ook een afbeelding vrijgegeven van de Injustice: Gods Among Us Collector's Edition voor de Xbox 360 en PS3, die apart verkocht wordt bij verschillende retailers in Europa voor € 99,99.

De internationale Injustice: Gods Among Us Collector's Edition bevat:
• Exclusieve DC Collectibles statue van 25
centimeter van de iconische characters Batman
en Wonder Woman
• Unieke steelbook verpakking
• Een Injustice Comic Book
• Drie exclusieve skins gebaseerd op Batman,
Superman en Wonder Woman uit DC COMICS -
THE NEW 52

Vanaf vandaag is ook het nieuwe digitale comic book van Injustice: Gods Among Us van DC Entertainment verkrijgbaar. De comic is een prequel op de game en vertelt het verhaal van de gebeurtenissen die leiden tot een nieuwe wereldorde, waar helden elkaar in epische gevechten treffen om de toekomst van de mensheid veilig te stellen. Download Injustice Gods Among Us #1 vandaag nog via ReadDCEntertainment.com, de DC Comics app, de iBookstore, Kindle Store of Nook Store.

Reageer