Nieuws: The Evil Within - The Assignment Official Gameplay Trailer

Geschreven door RDJ134 op 25 februari 2015 om 17:27 uur

Hoewel The Evil Within door veel websites en pers matig werd ontvangen, was ik toch wel erg tevreden over deze titel die zijn hele eigen vibe heeft. Vandaag werd bekend dat er nieuwe DLC uit gaat komen op 10 maart. Het hele persbericht en trailer kan je hier onder vinden.


Bethesda kondigt vandaag aan dat The Evil Within: The Assignment vanaf 10 maart beschikbaar zal zijn voor Xbox One, Xbox 360 en pc. De PS3- PS4-versie volgt op 11 maart 2015. Voor een eerste blik op de aankomende downloadbare content voor The Evil Within, de survival horrorgame van de legendarische director Shinji Mikami, wordt de eerste trailer nu vrijgegeven.

Het verhaalgedreven The Assignment, de eerste in een tweedelige DLC-reeks, wordt deze lente nog opgevolgd door The Evil Within: The Consequence.

In The Evil Within: The Assignment en The Evil Within: The Consequence kruipen spelers in de huid van detective Juli Kidman, Sebastian Castellanos' mysterieuze partner, in een verhaal waarin heel wat vragen die zich in The Evil Within kwamen opdringen, lijken te worden beantwoord. Onderweg zal ze nieuwe soorten vijanden tegen het lijf lopen, mysteries onthullen en talrijke angsten doorstaan. The Assignment en The Consequence geven fans van The Evil Within de kans detective Kidmans geheime motieven te ontdekken en uit te dokteren wat haar relatie is met Mobius, de geheimzinnige groep die achter de gebeurtenissen in The Evil Within zit.

Zowel The Assignment als The Consequence zijn onderdeel van The Evil Withins Season Pass die € 19,99 kost. Deze is beschikbaar op PSN, Xbox Live en pc en bevat drie add-ons voor de game, inclusief het nog te verschijnen The Evil Within: The Executioner. The Assignment is ook apart verkrijgbaar en kost € 9,99.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van The Evil Dead Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief