Guns, Gore and Cannoli Launch trailer Xbox One

RDJ134 17 september 2015 om 02:20 uur

Crazy Monkey Studios en ClaeysBrothers zijn twee studio's uit Belgie die samen zijn gaan werken om de game Guns, Gore & Cannoli te realiseren. Deze verscheen begin dit jaar voor Steam en vanaf 25 september ook voor de Xbox One. Daar krijgt deze erg leuk ogende titel zelfs een extra game mode en een shitload aan skins. Omdit alles te vieren is er nu de onderstaande launch trailer verschenen.


Crazy Monkey Studios is de EERSTE Belgische game ontwikkelaar die een game released voor XBox One.

Schuif je werk of de schoolboeken aan de kant want op 25 september komt Guns, Gore & Cannoli uit op Xbox One.

Na de erg positieve release op PC/Mac heeft Crazy Monkey Studios de handen uit de mouwen gestoken om het hilarische actie-gangsterspel Guns, Gore & Cannoli klaar te stomen voor de console markt.

Bovenop de originele versie waar je het verhaal kan spelen, alleen of samen met 3 vrienden, kan de speler nu ook nog tussen 13 extra skins kiezen. Dit niet enkel voor de Campaign mode maar ook voor de speciaal toegevoegde nieuwe Versus mode.

Dat klopt! Guns, Gore & Cannoli zal nu ook beschikbaar zijn met Versus mode waarbij je vrienden je vijanden worden, en je je vijanden tot pulp kan knallen. Versus is nog actievoller, heeft 7 nieuwe battle-arena's en een speciaal ontworpen AI. Je kan het dus tegen 3 vrienden opnemen of tegen de AI.

Wil je graag spelen maar is er niemand in de buurt die mee kan doen? Geen enkel probleem. Crazy Monkey Studios heeft een volledig nieuwe battle AI voorbereid, klaar om de wereld over te nemen.
Deze AI kan 1 miljoen keer meer trucjes en bewegingen dan jij bedenken en is een kei in het voorspellen van wat gaat komen.
Zijn voorspelling? Jij zal degene zijn die het onderspit delft!

Meer info over het game kan je terugvinden op onze website:
http://www.gunsgorecannoli.com



Reageer