Nieuws: The Evil Within 2 – First-Person Gameplay Mode Available Now!

Geschreven door RDJ134 op 14 februari 2018 om 17:19 uur

Zoals je vorig jaar hier in mijn recensie kon lezen, is The Evil within 2 een zeer coole video game. Nu zijn de meeste mensen deze titel alweer vergeten, maar vandaag heeft Bethesda via een update een optionele First Person view toegevoegd. Dit maakt deze toch al zo enge game nog veel enger. Hoe dit er uit ziet kan je nu bekijken in de onderstaande video.


Als je The Evil Within 2 al hebt, dan is het wijzigen naar first-person zo simpel als een voorkeur aanpassen in het menu. Je kunt dit op ieder moment wijzigen, dus kun je de game ervaren zoals je het zelf wil. Als je The Evil Within 2 nog niet probeerde en je wilt er mee aan de slag, dan kun je de Free Trial downloaden en de eerste hoofdstukken van de game spelen, ook in de nieuwe first-person mode. Alle voortgang neem je mee als je ervoor kiest om de game later aan te kopen.

“Veel spelers houden ervan om horror games te beleven in first-person perspectief, dus voor al wie een aantal situaties wil zien door de ogen van Sebastian, is dit de perfecte gelegenheid,” zegt Shinsaku Ohara, producer bij Tango Gameworks. “Union verkennen in first-person doet de omgeving nog groter aanvoelen dan wanneer je dat doet in third-person. Je zult ook de setting en vijanden van veel dichterbij kunnen bekijken en merken hoeveel tijd en moeite er werd besteed aan details.”
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van The Evil WithIn 2 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief