Vanavond op TV / 16 juli

RDJ134 16 juli 2010 om 16:30 uur

Deze vrijdag avond zijn er een hoop films op de TV te zien, alleen zijn er vandaag maar twee die het noemen waard zijn. Ondanks dat het einde verschrikkelijk klote is, is Artificial Intelligence: AI de film tip van de dag. Wederom een Spielberg film die een kut einde heeft.

1: Om 20:30 begint dus op RTL 7 het sci-fi drama Artificial Intelligence: AI uit 2001, een film die oorspronkelijk door Stanley Kubrick gefilmt zou worden. Maar door zijn overlijden nam Steven 'ik verpest films met overbodige aliens' Spielberg de camera over voor de moderne versie van Pinokkio. De film ziet er verdomd goed uit en is zelfs op bepaalde punten erg mee slepend, als je van sci-fi houd moet je deze film zeker checken.



2: Bijna iedere vrijdag heeft Comedy Channel een leuke film voor je klaar staan, deze keer start om 20:30 Don't Tell Mom the Babysitter's Dead uit 1991 met in de hoofdrol Christina Applegate aka Kelly Bundy. In deze film moet een oude tang op een groepje tieners passen, maar als ze sterft is het Christina Applegate om de de boel samen te houden. Leuke en vooral typische jaren 90 film.



3:

Reageer