Vanavond op TV / 27 augustus

RDJ134 27 augustus 2010 om 16:18 uur

Eindelijk zit de week er op, en dat houd in dat we deze vrijdag avond kunnen gaan genieten van een paar hele brute films. Onze tip is Ben X over een jongen die de realiteit kwijt is en zijn leven met videogames verslijt. Of te wel hij leeft in zijn Eigenwereld.nl

1: 20:30 is op Eén dus de Belgische film Ben X (2007) te zien, deze verteld het verhaal van een autistische jongen die helemaal weg zakt in zijn eigenwereld. Waarin online videogames zijn uitvlucht uit de keiharde realiteit zijn. Coole film die je gezien moet hebben.



2: Wie geen zin heeft in het Belgische drama kan om 20:30 afstemmen op RTL 5 om daar The Transporter (2002) te kijken. Een heerlijke over de top actie film van Luc Besson (Taxi serie en The Fifth Element) waarin Jason Statham als ex militair pakjes zonder vragen vervoerd. Als één van zijn opdrachten een vrouw blijkt te zijn veranderd alles en worden beiden opgejaagd.



3: Als je na het zien van The Transporter zin hebt in nog meer Jason Statham actie, dan blijf je gewoon lekker zitten. Want om 22:15 krijg je The Transporter 2 (2005) er achter aan. Daarin kunnen we een wel heel bizar en ranzig wijf zien, en daar is verder ook helemaal niks mis mee. De serie kreeg in 2008 nog een derde deel, maar die zal RTL 5 wel bewaard hebben voor de volgende week.

Reageer