Vanavond op TV / 19 september

RDJ134 19 september 2010 om 16:22 uur

Deze zondagavond zijn er twee films zeker de moeite waard om te kijken, en is het moeilijk om een film tip te geven omdat ze allebei zeer goed zijn. Maar als er echt een keuze gemaakt moet worden, gaan wij van Eigenwereld.nl voor Flodder.

1: De film tip van vandaag begint om 20:00 op RTL 7, want Flodder (1986) van Dick Maas is een klassieker van eigen bodem. Want tot dat de Tokkies de fakkel overnamen, was Flodder synoniem voor asociaal gedrag. De film kreeg nog twee zeer slechte vervolgen en een lang lopende TV serie, hoe dan ook een must see. Stank?? welke stank??



2: Wie geen zin heeft in asociale families kan om 21:00 op RTL 4 het actie spektakel True Lies uit 1994 zien. Daarin is Arnold Schwarzenegger een top geheim agent met een dubbel leven, want als hij niet bezig is om de wereld te redden dan is hij thuis de saaie huis vader aan het uithangen. Zijn vrouw is deze sleur zat en besluit om vreemd te gaan, maar een agent van Arnold zijn klasse ontgaat natuurlijk niks. Heerlijk over de top actie, humor en een legendarische striptease van Jamie Lee Curtis. Dus deze keer geen trailer maar de strip scene:

Reageer