Vanavond op TV / 25 november

RDJ134 25 november 2010 om 16:13 uur

Het weekeinde staat nu bijna voor de deur en dat is al goed te merken, want er zijn maar liefst drie hele leuke films vanavond te zien. Onze favoriet is zonder enige twijfel History of Violence omdat dit een hele goede verfilming van een graphical novel is. Dus zeker de moeite waard om te kijken.

1: Om 22:10 kan je op RTL 7 de film A History of Violence (2005) zien, daarin speelt Viggo Mortensen de rol van Tom Stall. Een normale man die zijn eigen zaak heeft en gelieft is bij zijn meder dorps bewoners. Maar waneer hij op een keiharde manier een overval beëindigd word hij een nationale held. Alleen herkennen een aantal criminelen hem als hun oud 'collega' en komen even gezellig bij hem langs. Deze film is gebaseerd op een graphical novel van John Wagner, en deze hele stijl is goed terug te zien.



2: De James Bond fans zullen vast om 22:30 afstemmen voor Live and Let Die (1973). Waarin Roger Moore wederom de wereld red van een criminele organisatie, onliners er uit gooit en alle lekkere chicks even een doorsmeer beurt geeft.



3: Tot slot kan je om 00:20 nog kijken naar de b-movie Species II (1998) waarin één van twee astronauten besmet word met een buitenaards virus en bij terug keer op de aarde het helemaal uit de hand loopt. Gewoon een lekkere verstand op nul met een pak popcorn op je schoot film.


Reageer