G-no ft. Ggstilo en M-KAY - Leven Die Life (lyrics)

RDJ134 28 december 2017 om 20:56 uur

De Rotterdamse Rapper G-no loopt al behoorlijk lang mee in 'the game' en dropt wekelijks één of zelfs meerdere tracks die je gewoon gratis en voor niks kan downloaden. Maar zoals het vaker gaat met rappers is dat fans verwachten dat deze een bepaalde stijl blijft behouden, en de afgelopen jaren is G-no hier ook aan trouw gebleven. Maar in 2018 gaat deze zeer toegewijde rapper het over een iets andere boeg gooien met een wat andere stijl en keuze in onderwerpen. Dit om een wat groter publiek te bereiken, iets wat je kan zien als commercieel. Maar laten we eerlijk zijn hij heeft talent en een eigen flow, dus laat deze man ook wat geld pakken want aan het einde van de dag hebben we allemaal rekeningen te betalen. Hie is zijn nieuwste track Leven Die Life en daar op wordt hij bijgestaan door Ggstilo en M-KAY.


Boodschap aan me fans/luisteraars: waarschijnlijk is deze nieuwe track niet iets wat jullie zo snel van mij zouden verwachten maar ik heb veel verschillende stijlen en kanten van mezelf die ik tot nu toe nog niet echt heb laten zien. Ik wil in het nieuwe jaar onder andere meer gaan optreden plus ook een breder publiek gaan bereiken, en met ALLEEN "real shit" rappen gaat dat niet snel gebeuren.

Ik blijf nog steeds wel dat soort tracks gewoon maken en droppen maar OOK deze dingen vanaf nu. Ik hoop dat jullie dit begrijpen en me hierin ook net zo supporten als met me andere tracks, dus stream en pomp ietss haha! Verder shout out naar jullie voor alle love! Een gelukkig nieuwjaar alvast en "LEEF DIE LIFE" G-no #ALLEENMAARLIEFDEReageer