Nieuws: De huidige problemen en toekomst van Eigenwereld *update 28 April*

Geschreven door RDJ134 op 28 april 2019 om 18:02 uur

Zoals je de afgelopen tijd wel gemerkt hebt is dat er grote problemen met het inladen van de website zijn, dit komt door dat het bedrijf waar Eigenwereld gehost staat een stelletje prutsers zijn die begonnen zijn met server migraties en daar is het mis gegaan en zoals je hier op hun status pagina kan lezen is het cluster fuck eerste klas.

Achter de schermen zijn we op dit moment bezig om een nieuwe hosting te zoeken en dat is een vrij taaie klus aangezien die aan een aantal specificaties moeten doen en uiteraard ook de prijs hier mee speelt. Aangezien Eigenwereld geen inkomsten genereert komt dit allemaal uit onze eigen zak en moeten we keuzes maken. Wat is de toekomst?? Het eerste is het zoeken naar een nieuwe hosting even tijd kost, en vragen we je om hier geduld voor op te brengen en hopen we dat dit met een kleine week opgelost zal zijn. Ten tweede heb ik nog de nodige recensies die gewoon op tijd gepost worden, en is het even doorbijten voor dat er weer dertig nieuws berichten per dag verschijnen in je feed. Want dit staat nu wel even op pauze waar door ik me behoorlijk verveel. Maar goed, Nobody said it was easy.

Update: Sinds 24 uur lijkt alles weer normaal en stabiel, alleen is het nog even afwachten of dit de aankomende dagen ook zo zal gaan blijven. Mocht dit het geval zijn dan zal ik weer beginnen met het posten van nieuws, tot die tijd kan je even de twee recente recensies checken van de twee must see and have films.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Eigenwereld Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief