Overzichtstrailer Seizoen 9 Hidden Alliance: Tom Clancy's The Division 2

RDJ134 9 mei 2022 om 21:56 uur

Tom Clancy's: The Division 2 (recensie) is en blijft een onwijs goede game die als je er klaar mee bent nog wel het nodige heeft te bieden, maar wel erg herhalend wordt. Dus fans willen nieuwe content, gear en uitdagingen en deze komt er op 12 mei aanstaande aan in een grote update die komt met een negende seizoen vol goodies.

Bovendien is er ook van 13 tm 15 mei een gratis weekeinde waar je de volledige game kan uit proberen.

Als groot fan van de franchise ben ik blij dat er weer een gegronde reden is om de game aan te slingeren en met mijn clan Justified Failure aka JSF aan de slag te gaan. Deze bestaat uit actieve militairen, veteranen, civilians als mijzelf en gewoon iedereen met goede instelling en doorzettingsvermogen.


Seizoen 9 introduceert een nieuwe vijand en gaat verder met het verhaal van The Division. Spelers moeten informatie verzamelen en het opnemen tegen vier hooggeplaatste True Sons voordat ze Captain Lewis onder ogen kunnen komen. Seizoen 9 is één van de drie seizoenen die gepland staan voor dit jaar.

Ook krijgt The Division 2 er een nieuwe intense coöp-modus bij. In Countdown worden maximaal acht spelers naar een energiecentrale gestuurd en moeten ze binnen 15 minuten de centrale stabiliseren om een lockdown te voorkomen. De agenten, verdeeld over twee teams van vier, beginnen op verschillende locaties en moeten samenwerken om de uitdaging tot een goede einde te brengen.

De update introduceert ook nog de nieuwe functie: expertise én tal van nieuwe wapens en uitrusting. De expertise-functie geeft spelers de mogelijkheid om op een nieuwe manier hun uitrusting te verbeteren met upgrades voor onder meer schade en bepantsering. Spelers kunnen hun expertise verhogen door eender welk item in de game te gebruiken.
Reageer