Call of Duty Modern Warfare II Vereist Een Telefoon Nummer Om Te Spelen

RDJ134 9 oktober 2022 om 15:39 uur

Jaren geleden was het opeens verplicht om een Call of Duty Account te hebben zodat je online kon spelen met je net hele dure game. Dit ging enkele titels mee voor het hele gebeuren dood in het water was, en toen kwam er het verplichte Activision account zodat je online mocht spelen met je gemiddeld zestig euro kostende game. Maar als je dacht dat je alles hebt gezien is er een nieuwe stap, want Call of Duty Modern Warfare II vereist een telefoon nummer voor verificatie om te mogen spelen........ Oja en niet zo maar een telefoon nummer, nee, nee. Je moet een abonnement hebben en mag je geen Internet of prepaid nummer gebruiken van Activision.

Dit is naar voren gekomen via deze website waar de vereisten van Blizzard te zien zijn. Want bij Overwatch 2 is dit ook verplicht en veroorzaakte al een behoorlijke shit storm waarbij dit gedeeltelijk is geschrapt. Iets wat te gek voor woorden is en wordt er opgevoerd dat het voor je account en voor het tegen gaan van cheaters is. Wat ons brengt bij het PC Master race gebeuren, want sommive van deze dames en heren met peper dure hardware zijn schijnbaar te incompetent om te kunnen spelen of op CLOUT met stream, dat ze zich verlagen met cheats. Waar dankzij crossplay de console bezitters de dupe worden en waar ik me al jaren lang tegen uit spreekt. Laat de PC lekker bij de PC gamers onderling blijven en de console spelers bij elkaar. Maar goed, het is afwachten hoe dit door gezet gaat worden, en anders gaan we met de recensie een probleem krijgen aangezien ik een prepaid telefoon hebt.


Phone Number Required to Access Certain Games

Call of Duty: Modern Warfare II, newly created Overwatch 2 accounts, and newly created Call of Duty: Modern Warfare accounts require a phone number.

Adding a phone number will allow Blizzard Entertainment to send you notifications when important changes are made to your account. Any mobile phone in a supported country with a data plan, and that is not prepaid or a VOIP number, can be used with this service.

Reageer