Geld inzameling voor de begravenis van Def Rhymz *update 13:38*

RDJ134 26 maart 2024 om 12:07 uur

Twee dagen geleden overleed rapper Def Rhymz (wiens naam Dennis Bouman was) aan de gevolgen van hartfalen, terwijl hij wachte op een donor hart. Door zijn medische omstandigheden was hij niet verzekerd voor een uitvaart en heeft de familie een crowdfunding opgezet om 40.000 op te halen, zodat hij in zijn geboorte land Suriname kan worden begraven.

Op dit moment van schrijven staat de GoFunMe voor hem op bijna 35 duizend Euro, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het streef bedrag wel gehaal gaat worden. Want deze man heeft jaren lang veel vrolijkheid gebracht en dit komt nu terug in waardering en respect. Iets wat ook terug is te lezen bij de reacties van de GoFundMe.

Nogmaal wij van Eigenwereld gaan je missen, om jezelf te quoten: Je bent de goeiste.

Update: Het streefbedrag is gehaalt. Rust in vrede Dennis.


In liefdevolle herinneringen aan onze dierbare Dennis Bouman, Def Rhymz die op 24 maart 2024 is overleden in het midden van zijn geliefde familie, vrienden en nabestaanden.

Dennis leefde al ruim vier jaar met een steunhart in afwachting op een mogelijke transplantatie. Door zijn chronisch hartfalen kon hij zich niet verzekeren, dit bracht hoge kosten met zich mee. De buffer die hij had opgebouwd hebben wij moeten gebruiken voor de vele ziekenhuisopnamen. Tijdens de periodes dat hij in het ziekenhuis lag was hij niet in staat om op te treden, dat wat hij het liefste deed. Ook de financiële tegenslagen die hij opliep door de pandemie wist hij zelf te overbruggen.

Dennis heeft de wens uitgesproken, om naar zijn geboorteland Suriname gebracht te worden voor zijn laatste rustplaats. Als nabestaanden willen we onze krachten bundelen en deze wens in vervulling laten gaan. Laten wij zijn positieve energie gebruiken en Def in ons harten voort laten leven. Zoals Def altijd zei, geniet van het leven want het duurt maar even, hou van jezelf, kies voor jezelf en zet jezelf op nummer 1 !

Wij kunnen alle steun goed gebruiken en willen jullie vragen een bijdrage te leveren en dit bericht te delen via whats app of je instaverhaal. Onze dank is groot!

Reageer