The Elder Scrolls V: Skyrim pre-order komt met een kaart

RDJ134 24 juni 2011 om 00:09 uur

Het staat nu al zo vast als een huis dat The Elder Scrolls V: Skyrim een hele grote hit gaat worden voor de fans van de serie. Want het ziet er niet alleen mooier dan ooit uit, maar zal letterlijk honderden uren gameplay voor je in petto hebben. Mocht van plan zijn deze titel in huis te gaan halen, dan is het verstandig om bij je lokale game boer een pre-order te doen. Want dan krijg je er een map van de speel wereld bij cadeau. Mooi om in te lijsten voor aan de muur.

Het is een traditie om echte landkaarten bij de fantasiewerelden van Elder Scrolls te maken. Dus ook bij de nieuwste Elder Skrolls is plattegrond gemaakt!

Zoals Todd Howard zei in een Morrowind blog post van een tijd terug: "Het heeft iets speciaals om iets fysieks in je handen te hebben, het geeft je het gevoel dat het deel uitmaakt van die andere wereld. Jij bent de persoon in de game die zijn weg probeert te vinden door de bergen."

Met dat in gedachten kondigen we vandaag aan dat iedereen die een pre-order plaatst van Skyrim, gratis een mooie plattegrond ontvangt.

Wil jij er zeker van zijn dat je de mooie landkaart ontvangt, preorder Skyrim dan vandaag.



Reageer