Assassin's Creed Valhalla: River Raids Gratis Update

RDJ134 16 februari 2021 om 20:53 uur

Assassin's Creed Valhalla is zoals je hier in mijn recensie kon lezen een verdomd coole game waar je heel erg lang zoet mee kan zijn, sterker sommige waren aan het klagen dat de game te lang was. Vandaag is er een 14gig grote update verschenen met GRATIS!! ja GRATIS!! nieuwe content, want er zijn nieuwe River Raids en nog veel meer toegevoegd, Maar meer informatie daar over kan je hier onder vinden.


River Raids is een herspeelbare gamemodus die raiden in Assassin's Creed Valhalla naar een hoger niveau tilt. De gamemodus wordt permanent aan de game toegevoegd en bevat:

Raids met hogere beloningen: Spelers raiden voor unieke beloningen zonder hun voortgang van de game en allianties in Engeland te beïnvloeden. Tevens verliezen spelers tijdelijk manschappen als ze deze niet verzorgen gedurende de raid.
Een Jomsviking-bemanning: Gerekruteerde Jomsvikings worden geleid door de persoonlijke Jomsviking-luitenant van de speler.
Een nieuw schip: Een gloednieuw volledig aanpasbaar schip, exclusief voor de gamemodus, waarvan het laadruim kan worden verbeterd om meer grondstoffen uit de River Raids te halen.

Om de River Raids-gamemodus te ervaren, moeten spelers de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld, hun barakken hebben gebouwd en hun Jomsviking-luitenant hebben gerekruteerd. Vervolgens ontmoeten spelers de NPC Vagn en zijn Jomsvikings die hen kennis laten maken met de gamemodus. De modus introduceert drie nieuwe mappen rond de kustlijn van Engeland vol met locaties om te raiden en schatten om te plunderen.

Tot slot introduceert de gratis update extra vaardigheden en beloningen, waaronder de Saint George uitrustingsset en Great Sword, drie nieuwe vaardigheden, twee nieuwe gebouwen voor Eivors nederzetting en nieuwe cosmetics.

Het tweede seizoen van Assassin's Creed Valhalla, genaamd 'Ostara', gaat van start in maart 2021. De eerste update van het tweede seizoen introduceert een festival voor Eivors nederzetting, een nieuwe gamemodus die voortbouwt op de core combat van Valhalla, nieuwe uitrustingen en cosmetische items. Meer informatie over Wrath of the Druids, de eerste expansie van Assassin's Creed Valhalla die lanceert in de lente van 2021, volgt later.


Reageer

´╗┐