Immortals Fenyx Rising - Mythen van het Oostelijke Rijk - Launch Trailer

RDJ134 25 maart 2021 om 17:17 uur

Immortals Fenyx Rising (recensie) is ondertussen toe aan zijn tweede uitbreiding die de titel Mythen van het Oostelijke Rijk heeft gekregen en om je hier aan te herinneren is er de onderstaande launch trailer verschenen die je daar nu alles over gaat vertellen. Mocht je nu interesse hebben in deze game die ik je blindelings aanraad, dan kan je nu op een systeem naar keuze een demo er van vinden.

In Mythen van het Oostelijke Rijk begint een nieuwe held genaamd Ku aan een reis geïnspireerd door een populaire Chinese mythe, Nuwa Mends the Heavens. Ku moet de godin Nuwa helpen om de gebroken hemel te herstellen en de mensheid te redden. Spelers moeten Ku's unieke vechtstijl en vaardigheden, geïnspireerd door Chinese vechtsporten, beheersen om nieuwe vijanden en monsters uit de Chinese mythologie te verslaan. Deze spannende nieuwe open wereld, die tevens trouw blijft aan zijn culturele oorsprong, biedt spelers een verrijkende ervaring die zich afspeelt tussen hemel en aarde.

Tijdens dit avontuur wordt spelers hun vindingrijkheid, behendigheid en logica op de proef gesteld door de puzzels die te vinden zijn in de ruïnes van de hemel. Om nieuwe gameplay mechanics te beheersen, waaronder morph cubes, wolken, bamboe, controle van wind en luchtringen, ontgrendelen spelers nieuwe vaardigheden, zoals Nuwa's Agility, Blades of Huang Di en de Axe of Yan.

Daarnaast biedt Immortals Fenyx Rising een gloednieuwe, tijdelijke Monster Hunt Twitch Extension aan tot 7 april 2021. Kijkers verzamelen monsters en voltooien uitdagingen om in-game beloningen vrij te spelen terwijl ze kijken naar hun favoriete streamers op Twitch.Reageer