Call of Duty: Modern Warfare II & Warzone Season 5 Vandaag Van Start

RDJ134 2 augustus 2023 om 16:27 uur

Het alweer vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare II & Warzone Season 5 gaan vandaag van start en dat betekend niet alleen een grote update van tig gigabytes, maar ook nieuwe mappen, wapens, battle & season passes. Of te wel nieuwe content, nieuwe uitdagingen, bug fixes en nog veel meer en waar van je hier een hele lange lijst kan vinden.

Hier onder kan je een paar highlights er van lezen en heb ik er ook gelijk twee trailers voor je bij gedaan. Persoonlijk neem ik altijd een Battlepass van 10 euro die je ook weer terug verdiend als je deze 100% complete en dat doe ik meestal in iets meer dan een week tijd.

Call of Duty: Modern Warfare II

  • Een aanval uit het verleden; Punta Mar stapt in het heden. Een terugkerende Call of Duty 4: Modern Warfare-map en een gloednieuwe locatie zijn de twee belangrijkste maps bij de lancering. Plus: twee extra Gun fight maps.

  • Nieuwe core map in het seizoen. Bezoek de DRC - Zone 1 onderzoekscampus, klein, gebouwd voor snelle actie en gevestigd in de buurt van Building 21, voor snelle chaotische core-gevechten, komt halverwege het seizoen.

  • Richt ravage aan, grijp de vlag en wapen je in drie nieuwe modi. Modern Warfare II bevat een spelmodus in arena-stijl voor meerdere spelers. Battlemaps krijgen een Capture the Flag-modus. Bovendien is het tijd om je Armor Plates, Loudouts en sniper rifles mee te nemen naar het vuurgevecht.


    Call of Duty: Warzone

  • Oproep aan alle kampioenen. De Vondel Champions Quest begint in Season 05. Stel je team samen en bereid je voor op een nieuw plan voor de overwinning in Vondel.

  • Nieuwe gratis functies in BR en DMZ. Twee nieuwe voertuigen in beide speltypen, verschillende nieuwe DMZ-functies en de eerste details over het onthullingsevenement voor Call of Duty 2023.

  • Komt Reloaded: Hold Down the Fort, Voorbereid op Armored Royale. Een deel van Al Mazrah wordt toegevoegd aan de beschikbare Resurgence-maps en zal worden toegevoegd aan de bestaande rotatie. Dat en de terugkeer van Armored Royale markeren de tussentijdse Season 05-updates.





  • Reageer