Marvel Stormbreakers Teken op de Heroes Dutch Comic Con voor War Child

RDJ134 23 juni 2023 om 17:14 uur

Dit weekeinde zijn de Marvel Stormbreakers (grote groep artiesten die nu de nieuwe generatie is) aanwezig op de Heroes Dutch Comic Con om daar fans te ontmoeten. maar zonder 25 juni werken ze allemaal samen om een uniek stuk kunst maken. Deze zal geveild worden en de opbrengst naar War Child. Hoe en wat is te lezen in de onderstaande video.

Heroes Dutch Comic Con komt samen met Marvel in actie voor War Child, een non-profit organisatie die kinderen de ruimte en middelen biedt om te spelen, te groeien en vrij te zijn. Om donaties binnen te halen en zoveel mogelijk kinderen te helpen, organiseert de grootste Comic Con van Nederland een veiling in samenwerking met niemand minder dan de super getalenteerde artiesten die de Marvel Comics' Stormbreakers artiestenklas van 2023 vormen.

Veiling
Tijdens een speciale live sessie op zondag 25 juni zullen de Marvel Stormbreakers gezamenlijk op het podium verschijnen om een one-of-a-kind kunstwerk te maken. Het eindresultaat wordt daarna op hetzelfde podium geveild door host Brainpower. De gehele opbrengst gaat naar War Child. Zondag om 12.00 uur starten Marvel's Stormbreakers aan de live sessie. In slechts 30 minuten zullen zij het prachtstuk opleveren. Daarna neemt Brainpower het stokje over en zorgt dat het publiek gaat bieden op dit unieke kunstwerk waarna bij het hoogste bod de veilinghamer zal klinken.

Marvel's Stormbreakers
Het Marvel's Stormbreakers programma zet de beste opkomende artiesten in de comics industrie in de schijnwerpers. De artiesten die aanwezig zullen zijn op de conventie zijn Elena Casagrande, Jan Bazaldúa, Chris Allen, Martin Coccolo, Lucas Werneck, C.F. Villa en Federico Vicentini. Deze getalenteerde artiesten, die werken aan 's werelds beroemdste stripboeken en personages van Marvel Comics, zullen deelnemen aan panels en zijn daarnaast te vinden aan hun tafels in de Comics Area, waar ze fans van Marvel Comics zullen ontmoeten en begroeten, en waar bezoekers art work van hen kunnen kopen. Speciaal voor de comics-liefhebbers is er een speciale Marvel's Stormbreakers kiosk, vol met door Marvel's Stormbreakers getekende comics. De eerste 200 bezoekers die bij deze kiosk een aankoop doen, ontvangen een gratis A0 formaat poster die ze kunnen laten signeren door de makers.

War Child & Heroes Dutch Comic Con
Beide organisaties komen in actie om kinderen uit oorlogsgebieden te helpen om zo fijn, veilig en vrij mogelijk te kunnen opgroeien. Helaas groeien zo'n 230 miljoen kinderen op in conflictgebieden en leven daardoor in angst en onzekerheid. War Child creëert veilige plekken voor kinderen in oorlog, waar ze kunnen spelen en leren. Door middel van sport- en spelactiviteiten helpt de organisatie deze kinderen hun traumatische ervaringen een plek te geven, zodat zij weer kunnen bouwen aan een toekomst. Op de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con staat het goede doel met de ‘War Child Safe Space'. Hier kunnen bezoekers ervaren hoe de hulporganisatie te werk gaat. Naast de veiling worden er ook prijzen weggegeven aan bezoekers die doneren.

Reageer